Muškarac napadnut u centru Novog Sada, policija se ne oglašava

Muškarac nepoznatog godišta napadnut je sinoć oko 21 čas na Trgu galerija.
Muškarac napadnut u centru Novog Sada, policija se ne oglašava
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako je za 021 potvrđeno u novosadskoj Hitnoj pomoći, njihova ekipa je intervenisala po pozivu policije, kada je napadnuti muškarac već bio u policijskoj stanici. Lekari Hitne su utvrdili da je on zadobio lakše povrede i zbrinuli su ga na licu mesta. 
 
Prema pisanju pojedinih medija, u pitanju je taksista, a napalo ga je više osoba, navodno u alkoholisanom stanju, i pri tome su mu oštetili vozilo.
 
Policija se nije oglašavala u vezi sa ovim slučajem.
 
Takođe, policija se nije oglasila ni u vezi sa još dva incidenta koja su se juče navodno dogodila u Novom Sadu. 
 
Prvi inciedent se dogodio oko 12 časova u Ulici Momčila Tapavice na Novom naselju. Tridesetjednogodišnji muškarac napao je dve devojke. On im je uz psovke naneo lakše telesne povrede, a policija ga je ubrzo uhapsila.
 
Oko 18 časova u jedan kiosk brze hrane kod Futoške pijace upao je mladić i pretio radnicama da će ih ubiti. One su pozvale policiju koja je ubrzo uhapsila nasilnika.
 
Inače, problem neoglašavanja novosadske policije nedavno je posebno došlo u žižu javnosti kada je reagovala tek nakon što se u javnosti pojavio snimak brutalnog prebijanja muškarca ispred kladionice u Jevrejskoj ulici. 
 
Incident, za koji je glavni osumnjičen Ivan Kontić, Nikšićanin koji je i dalje u bekstvu, pokrenuo je prepucavanje novosadske policije odnosno MUP-a sjedne strane, i tužilaštava s druge, oko toga ko je napravio propust u radu. Ubrzo je smenjen načelnik novosadske policije i postavljen novi. Međutim, i u ovom slučaju je MUP ćutao i nikada nije odgovorio na pitanja 021 da li je do ove smene došlo upravo zbog slučaja Kontić.  
 
Praksa neoglašavanja nastavila se i pod novim načelnikom.
  • Dragan

    09.10.2020 18:28
    A ministar
    A ministar policije ocigledno nema vremena. Treba smisljati nesto duhovito na Djilasov racun...
  • Nikola

    09.10.2020 10:25
    Ne razumem...
    ... kako časni policajci, tužioci i sudije, aktivni i oni u penziji, ne urade ono što treba i počnu da rade ono što treba da se uradi? Zakleli ste se državi, ne vlasti. Strah ne sme biti izgovor.
  • Tja

    08.10.2020 23:27
    Namrsti se covece
    "Hm, kako da se odbranimo od napada gradjana da smo g...a sa znackom? Znamo! Bicemo jos veca!".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika