Muzičke večeri na Fejsbuk stranici Radija 021: Charlotte de Witte, Ben Klock Special Surprise set

U naredna četiri dana, počevši od četvrtka, svako veče pratioci Radija 021 na Fejsbuku imaće priliku da uživaju u nastupima sa Exit Life Stream-a.
Muzičke večeri na Fejsbuk stranici Radija 021: Charlotte de Witte, Ben Klock Special Surprise set
Foto: Pixabay
Emitovanje live nastupa biće organizovano od četvrtka, 24. septembra, do nedelje, 27. septembra.
 
Naši pratioci će imati priliku da čuju četiri nastupa. U okviru Exit Life Stream-a prenosiće se nastupi Charlotte de Witte (četvrtak, 20:20), Bena Klocka (subota, 21:50) i Hot Since 82 (nedelja, 21:35). 
 
"Life Stream", projekat koji je Exit realizovao u partnerstvu sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija, okupio je neke od najvećih elektronskih izvođača, među kojima su Carl Cox, Black Coffee, Ofenbach, Burak Yeter, DJ Tennis, dok je tu i snažna domaća podrška Marko Nastić, Ilija Đoković, Coeus, Space Motion, Lag i mladi dvojac Divolly & Markward. 
 
Osim onih nastupa koje možete da pratite putem Fejsbuk stranice Radija 021, postoji i mnoštvo drugih koje možete da pratite putem Exit-ove Fejsbuk stranice ili na OVOM SAJTU. Među njima su Marcel Dettmann, Adam Beyer, Mahmut Orhan, Paul van Dyk, Satori, Lady Lee i mnogi drugi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.