RNR veče: Poznati puštaju muziku u Radio kafeu 14. marta

Rock and roll veče održaće se u subotu, 14. marta, kada će poznati puštati muziku u Radio kafeu.
RNR veče: Poznati puštaju muziku u Radio kafeu 14. marta
Foto: Promo
Muziku će puštati Miroslav Kića Maletić (Griva, Amajlija, Ritam nereda), Nikola Kostić Lee Man i Dejan Pajić Pako (autor i voditelj emisije Rock FM). 
 
Posetioce očekuje šarena i zabavna plej lista kojom će ih DJ-evi "provozati" kroz prostor i vreme, sastavljena od hitova, skrivenih dragulja i dragih numera sa svetske classic rock i hard'n'heavy scene. 
 
"Pravimo žurku za sve ljubitelje rock'n'rolla, hard rocka i heavy metala. Dođite da đuskamo, skačemo i da se odlično provedemo zajedno", poručuju organizatori.
 
Ulaz je slobodan, a početak je od 20:30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".