Dogovor "Zelenila" i "Štrandaroša" oko zakupa kabina

Danas je na centralnom platou Štranda potpisan Protokol o saradnji između "Gradskog zelenila" i Udruženja građana "Štrandaroši".
Danas je na centralnom platou Štranda potpisan Protokol o saradnji između "Gradskog zelenila" i Udruženja građana "Štrandaroši".

Ove godine u ponudi će biti 807 kabina – 377 velikih i 430 malih po ceni od 20.000, odnosno 15.000 dinara za celu godinu. Zakupci će, za razliku od ranijih sezona, od sada moći da koriste kabine tokom cele godine. Zakup će moći da plate čekovima u tri rate, a ugovori će se potpisivati na pet godina. Zakupci velikih kabina dobiće po četiri, a malih po dve besplatne sezonske ulaznice za Štrand. Ranija praksa je bila da i jedni i drugi dobijaju po jednu pretplatnu kartu za plažu.

Prednost će i ove godine imati stari zakupci, odnosno svi oni koji su poslednjih pet godina ili duže u kontinuitetu iznajmljivali kabine. Velika većina njih - 461, pristupila je Udruženju građana "Štrandaroši". Udruženje prvenstveno ima savetodavnu funkciju, kako bi se Novosađanima i gostima našeg grada pružila što bolja usluga i uslovi na najlepšoj dunavskoj plaži.

I ove godine jedan broj kabina će biti rezervisan za udruženja osoba sa invaliditetom, dok će zakupci ugostiteljskih objekata imati pravo na ne više od 50 kabina. Sve ono što preostane ponudiće se novim zakupcima.

Cne ulaznica se neće menjati.

Zvanična kupališna sezona počinje 1. maja i trajaće do 30. septembra.

Kada je u pitanju izdavanje lokala koje će uskoro uslediti i u tom slučaju će se ići na petogodišnje ugovore o zakupu. O tome kada će biti objavljen tender svi zainteresovani će biti obavešteni putem medija, internet portala www.zelenilo.com i Fejsbuk profila Štrandaroši.

  • lolita

    27.03.2015 11:25
    svaki vid dogovora je uvek najbolje resenje, svi jedva cekamo lepse vreme i uzivanje na strandu.
  • 27.03.2015 10:17
    @ anonimus
    gde ste se prijavili preko sajta zelenila?!
    Ne vidim...
    http://zelenilo.com/?lang=lat
  • 27.03.2015 07:17
    Hoćeš-nećeš
    Zvuči kao uslovljavanje, dakle ukoliko želiš da produžiš kabinu, MORAŠ biti član Udruženja.Wtf?Predpostavljam da je neophodno popuniti i "lične" podatke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.