FOTO: Motociklista povređen na Mostu slobode

Motociklista je povređen danas oko 17 sati na Mostu slobode, kada je motor udario u beli citroen koji je išao u pravcu Sremske Kamenice.

Motociklista je povređen danas oko 17 sati na Mostu slobode, kada je motor udario u beli citroen koji je išao u pravcu Sremske Kamenice.

Kako saznaje 021, on je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar i zadobio je ortopedske povrede.

Na Mostu slobode nema zastoja u saobraćaju.

  • :)

    19.10.2015 09:27
    voznja je moja strast
    Ne stigoh ranije ovo da procitam, inace bi NS-V imao jos jedan plus - od mene.
    Nasi vozaci su uzasno nekoncentrisani na ono sto rade, smuseni, ne znaju gde su, ne umeju da koriste retrovizore i onda su im drugi krivi...
    Vozim vec 25 godina.
    Nisam nikada vozio motor, nisam nikada ni pozeleo, niti sada zelim jer sam svestan da je to veoma rizicna aktivnost - ali pre svega zbog DRUGIH ucesnika u saobracaju koji su veoma nestmotreni i nepazljivi.
    Iz licnog iskustva mogu da kazem da uvek obracam paznju na motorase, jer razumem njihovu strast i smatram ih savesnijim delom vozacke populacije.
  • ns-v

    18.10.2015 08:59
    Hvala na minusima!
    To što svi telefonirate,ribe popravljaju šminku,niko ništa ne gleda,retrovizori su za kačenje što veće krstače...e to nema veze.Važno da se uplašite motora koji se nalazi u vašij blizini i remeti vašu harmoniju nemara dok tERate aFto.
  • 17.10.2015 21:44
    Ah, ti fini i smerni motorasi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.