Promovisan turizam Republike Srpske

Manifestacija "Dani Srpske u Srbiji" otvorena je u Novom Sadu.

Manifestacija "Dani Srpske u Srbiji" otvorena je u Novom Sadu. Zamenik gradonačelnika  Borko Ilić sa ministrom trgovine i turizma Republike Srpske Predragom Gluhakovićem prisustvovao je promociji turizma Republike Srpske.

"Najbolja veza između Republike Srpske i Novog Sada jesu njihovi ljudi, a svedoci smo toga da mnogo ljudi iz Republike Srpske živi u Novom Sadu. Želim da vam se zahvalim što ste izabrali naš grad da bude domaćin ove manifestacije, jer svakako imate šta da pokažete Novosađanima i građanima Vojvodine i Srbije. Pored Jahorine i zimskog turizma koji su veoma poznati Novosađanima, Republika Srpska ima šta da ponudi Novom Sadu, a na obostrano zadovoljstvo verujem da će naša saradnja biti još plodotvornija, jer jedni drugima imamo šta da ponudimo razvijajući dobre bratske odnose",– rekao je Ilić.

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković rekao je da Republika Srpska želi da se razvije u jednu prosperitetnu destinaciju i da bogatsvo koje ona poseduje od Kostajnice do Trebinja, kako je rekao, približi građanima Srbije kroz manifestacije kao što je ova danas.

Manifestaciju "Dani Srpske u Srbiji" već treću godinu za redom organizuje Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji sa ciljem da kroz različite programe predstavi privredu, kulturu, nauku, prosvetu i umetnost Republike Srpske. Programi manifestacije biće održani u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Vršcu, Aranđelovcu i Plandištu.

  • bane

    20.10.2015 22:53
    @janko
    malo si se z.... jankec. moji su novosađani...
    ali ne mrzimo nikoga. nema potrebe da se pelcuješ, ne postoji vakcina za ljudsku glupost.
  • janko

    20.10.2015 14:33
    @bane
    nisam, jer jos se nisam pelcovao od takvih kao ti i tvoji jarani, zeme
  • 20.10.2015 11:44
    Manifestacija???? HAHAHA....montazni kiosk na trgu ....sa posterom pored i jednim muskarcem...koji posmatra prolaznike.....stvarno manifestacija...ma ne, festival!!!! :)))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.