Promocija Dino parka u Dunavskom parku

Dino park, čije se otvaranje očekuje u martu naredne godine kod Spensa, biće od 14. do 17. novembra promovisan u Dunavskom parku.

Dino park, čije se otvaranje očekuje u martu naredne godine kod Spensa, biće od 14. do 17. novembra promovisan u Dunavskom parku.

"Gradsko zelenilo" je najavilo da će biti postavljeno šest replika dinosaurusa koje će se kasnije naći u stalnoj postavci Dino parka.

Tokom promotivne akcije, najmlađima će biti namenjen muzički program u saletli, svakog prepodneva od 10 časova.

Iz "Zelenila" podsećaju da će Dino park kada proradi, pored postavke replika dinosaurusa, imati restoran, igraonicu, otvorenu saletlu, bioskop, mini ZOO vrt, dečije igralište, pozornicu, adrenalin park i druge sadržaje. Dino park će biti otvoren u neposrednoj blizini otvorenih bazena Spensa na prostoru površine 1,7 hektara.

  • 06.11.2015 15:43
    @Neoplantius
    Ne lupetaj gluposti.
  • 06.11.2015 14:47
    Da li je ovo razlog zbog koga je Isa ostao sam a labudici bez krila?
  • Baba Sera

    06.11.2015 14:34
    Reci Dino!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti