Prenosi novosadske Skupštine sele se na Kanal 9

Novosadska Skupština će se u narednih godinu dana prenositi na televiziji Kanal 9, nakon što je ovaj medij pobedio na tenderu za prenose zasedanja.

Ovim će se skupštinski prenosi lokalnog parlamenta po prvi put od uvođenja prakse prenosa pre 16 godina preseliti sa Novosadske TV, koja je prenose radila redovno dok je bila gradsko preduzeće i dok nije pravatizovana prošle godine.

Prema ugovoru koji je Grad potpisao sa Kanalom 9, prenosi će koštati 1.499.400 dinara bez PDV-a, čime će Novi Sad uštedeti nekoliko stotina hiljada dinara, jer je procenjena vrednost nabavke bila 2,4 miliona.

Sem Kanala 9 na tenderu su učestovali i Novosadska TV sa cenom od 1.954.830 dinara bez PDV-a i firma "Videonet" iz Beograda sa cenom od 1.513.000 bez PDV-a. 

Autor: 021.rs

  • Podržavam ovu odluku

    11.02.2016 06:41
    Ima nas koji gledamo taj kanal. Kao i mnoge druge male kanale. Slava Santosu.
    Za razliku od velikih ispunjenih zlom, i plaćenih da emituju zlo.
    Kao primer navodim RTS1, B92 i TV Prva. Tako im Bog platio, kako rade.
    Malobrojnima se ne mora objašnjavati ovo što sam napisao.
    A izraz koji bih rado upotrebio, zabranjen je američkim zakonima, a Srbija ih primenjuje.
    Bar u medijima. Iako su protiv života, porodice...
  • Sale NS

    10.02.2016 13:04
    Maestralno
    Sve je jasno ko dan, Beograđanima je tražena uslužna ponuda veća za 13.000 din, dok je Novosadskoj TV naređeno da stavi mnogoveću ponudu. Valjda će K-9 ovo odraditi kako treba u svoju korist jer taj kanla inače niko ne gelda !?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti