Raspisani izbori za još 13 mesnih zajednica

Predsednik Skupštine grada Zdravko Jelušić raspisao je izbore za Savete i Nadzorne odbore još 13 mesnih zajednica u Novom Sadu, navedeno je u Službenom listu grada.
Raspisani izbori za još 13 mesnih zajednica
Foto: 021.rs

Izbori za mesne zajednice "Šangaj", "Sava Kovačević", "Narodni heroji", "Radnički", "Jugovićevo", "Detelinara", "Žitni trg", "Prva vojvođanska brigada", "Stari grad", "Sonja Marinković", "Vera Pavlović", "Liman" i "Ivo Andrić" održaće se u nedelju, 23.  jula, od 7 do 20 časova.

Podsetimo da se ovog vikenda održavaju izbori u 25 mesnih zajednica i da ih većina opozicionih stranaka bojkotuje zbog, kako su saopštili, neregularnih uslova i optužbe da su SNS i njihovi koalicioni partneri izbore namerno zakazali tokom sezone letnjih odmora i menjali statute kako bi se u izbornim komisijama našli samo njihovi simpatizeri i članovi.

  • Popaj

    15.07.2017 18:13
    Za Badžu
    Na čemu si ,,prijatelju". opozicije (namerno malim) nema, za sve vam je drugi kriv,krali ste, partijski zapošljavali delili ste građane na ,,domoroce i dođoše" i šta ste dobili ,,kolac" miran budi i uživaj. Šta je bilo pre 20 godina , samo ti pamtiš i tebi slični, lele.udanje više ne prolazi karte su se dobrano izmešale (blago rečeno). Za promenu sa ,,vutre" pređi na spanać. Izađi iz mraka ne bauljaj u tom svom mraku.
  • NS65.

    15.07.2017 10:05
    PROVERITI ADRESE POTPISNIKA
    Da nema Pokojnika!
    Dali su kandidati od skoro
    na LIMANU 2!
  • Ludilo 2

    14.07.2017 19:06
    ZA badzu
    Vidi badzo, da bi se shvatio sarazam treba pameti, a ko je odavde ne govori brale gari moj treba tebi mnogo generacija da me dostignes. Opoziija ne postoji. Veliki pozdrav :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti