FOTO: Radovi u pothodniku trajaće najkasnije do kraja februara

Radovi u pothodniku u centru Novog Sada biće produženi i umesto do kraja januara, trajaće najkasnije do 26. februara.
FOTO: Radovi u pothodniku trajaće najkasnije do kraja februara
Foto: 021.rs
Reč je o radovima na tekućem održavanju podzemnog prolaza, proveri instalacija i rasvete, kao i na adaptaciji dotrajalih plafona, zidova i tla.
 
 
Radove izvode građevinska firma "Irina" i "Art Group Energy" iz Veternika, koje su ugovor sa Gradskom upravom za imovinu i imovinsko-pravne poslove, vredan 5,8 miliona dinara bez PDV, zaključili još 17. oktobra.
 
Ugovor u trajanju od 60 dana produžen je za 30 dana aneksom na zahtev izvođača radova, a zbog nepredviđenih okolnosti koje su uticale na to da radove nije moguće izvesti do kraja januara.
 
 
Podsetimo, podzemni prolaz je krajem novembra bio neko vreme potpuno zatvoren zbog radova. Ovo je prvo potpuno zatvaranje podzemnog prolaza u 30 godina njegovog postojanja, s tim da je redovno bio otvoren i za vreme NATO bombardovanja 1999. godine.
 
Ovaj podzemni prolaz je sagrađen polovinom 80-tih godina prošlog veka kako bi za vreme ratova bilo javno sklonište, dok u mirnodopskom periodu služi kao pešački prolaz sa većim brojem lokala.
  • uzurpator

    29.01.2019 14:07
    Nemo da neko nije spomenuo Veternik, oma ću minus da mu dam
  • Brunova mama

    29.01.2019 13:15
    Najvažnije je da su firme iz Veternika. Super.
  • Piško

    29.01.2019 10:59
    ...
    Niko ne pominje kvalitet lokala i prodajnih objekata dole. Kladionice i čarapare? Izgleda kao podzemni Apolo centar u jeku embarga, sa živom muzikom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.