Danas akcija čišćenja Šodroša, svi građani pozvani da se pridruže

Čišćenje jednog dela Šodroša biće organizovano danas, 17. marta, a svi zainteresovani građani pozvani su da se pridruže akciji.
Čišćenje organizuje ekološko udruženje "Zeleni sad" u saradnji sa JKP "Čistoća". 
 
Kako se navodi u pozivu, potrebno je da građani ponesu "dobru volju, veću kesu i rukavice, kao i da obuju udobnu staru obuću, a organizatori će se potruditi da obezbede dodatne kese, rukavice i pozitivnu radnu atmosferu".
 
U udruženju "Zeleni sad" kažu da će JKP "Čistoća" obezbediti pomoć, džakove, kao i vozila koja će odnositi smeće. 
 
Okupljanje je u 11h na nasipu, kod rampe, preko puta ulaza u brodogradilište.
 
Više o događaju možete pronaći OVDE.
  • Branimir

    18.03.2019 20:42
    Gradska čistoća
    Gradska čistoća i ostale tajne univerzuma. Gde je i šta radi gradska čistoća i zašto ih pobogu plaćamo. Kontejneri puni,tvrđava i kej neočišćeni sad i šodroš. Za šta primaju platu neradnici iz gradske čistoće. Nema više radnih akcija, drugovi i drugarice ovo je kapitalizam a ne komunizam pa stoga drugovi i drugarice kad već znate da nam skidate kožu s'leđa preko Informatike onda lepo oni i nek čiste!
  • Zgranut

    17.03.2019 11:43
    RIBARAC _ PUDLICE !
    Šta se to dešava, šta to dozvoljavamo u Novom Sadu?
    Večeras je žurka za pudlice.
    Dobrotvorna akcija spasavanja 48 pudlica, od 56 oduzetih prilikom inventivne akcije vlasti u otkrivanju zločinačke privatne farme pudlica. Na Ribarcu, disko veče.
    O čemu se radi? O umiranju 48 preostalih pudli.
    Neke Specijalne Jedinice su otkrile Leglo nelegalne proizvodnje Pudli!
    Sada, kada su kriminalci koji razaraju same temelje ovog Lidera Regiona konačno privedeni Pravdi Srbije, vlast zaplenjene pudlice misli da reciklira u preko potrebne crve za pecanje, jer ide sezona. 48 pudlica po 3kg to je najmanje 144kg psećeg mesa u Kafileriji, i verovatno bar 20kg crva?
    Zar zaista može da se dogodi da neko sebi uzme za pravo da odgajivačnicu pudli proglasi nekim zločinom i oduzme 56 pudli, a zatim ih pobije i to prezentuje kao uspeh civilizovanog društva i vlasti?
    Zar Oduzimač ne snosi Odgovornost za hranjenje pudli?
  • Pavle

    17.03.2019 11:06
    Draga Jasmina
    Pola ljubitelja životinja mrzi ljude. Izgleda da je tako i sa ljubiteljima prirode. Svi imamo težnju da se svrstavamo iznad drugih, ali bolje je onda to preusmeriti bar u samilost umesto u prezir. Oni koji đubre sopstvena izletišta jednostavno nemaju dovoljan nivo svesti. Čoveku se sve što radi vraća, a ovde se vraća očigledno, opipljivo, odmah.
    Opušteno i s poštovanjem uvek ću da kupim za bizgovima. Neki ne shvataju da bacanje zagađuje, neki izbegavaju da bace, a neki aktivno čiste. Sve zavisi od nivoa ekološke svesti. Vidimo se na Šodrošu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti