"Humanitarni ponedeljak" za Jovanu Štikovac

Akcija "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu biće organizovana danas, 27. maja, kada će se novac prikupljati za petogodišnju Jovanu Štikovac.
Devojčica iz Sremske Kamenice je rođena prevremeno i prve dane života provela je na intenzivnoj nezi, a zatim na Odeljenju neonatologije. Jovana je obolela od strabizma i spazma donjih ekstremiteta.
 
Magnetnom rezonancom utvrđeno je i oštećenje bele moždane mase, a od trećeg meseca života nalazi se na fizikalnim tretmanima, kao i na hipo i hidro terapijama.
 
Do sada je tri puta operisana. Porodici Štikovac su potrebna sredstva za Jovanino dalje lečenje, kako bi samostalno prohodala.
 
Humanitarna akcija za ovu devojčicu se ponavlja s obzirom na to da je zbog lošeg vremena prošlog ponedeljka poseta Štrandu bila mala i da je sakupljeno svega 28.700 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti