VIDEO: Novosađani i večeras aplaudirali medicinarima

Gromoglasan aplauz i zvižduci kao podrška medicinarima mogli su se čuti i večeras u 20 časova širom Novog naselja, Limana, Detelinare, Adica, Satelita, Sajma, Telepa, Podbare i drugih delova Novog Sada.
VIDEO: Novosađani i večeras aplaudirali medicinarima
Foto: 021.rs
Sa terasa i prozora građani su aplaudirali požrtvovanom radu lekara, medicinskih sestara i tehničara i svih onih koji se bore protiv virusa korona. Poziv na ovu akciju kružio je tokom dana na društvenim mrežama.
 
 
Takođe, akcija je sprovedena i u drugim gradovima širom Srbije, kao podrška medicinarima koji leče obolele od virusa korona.
 
 
Sa ovom akcijom Novosađani su započeli sinoć. Pogledajte kako je prvo veče policijskog časa i ujedno prvi kolektivni aplauz za medicinske radnike izgledao OVDE.
 
Kako je najavljeno na društvenim mrežama, ove akcije će se odigravati svake večeri. 
 
"Svake večeri u 20 sati. Podelite ovo sa svojim prijateljima! Večeras će ih možda biti malo, ali svake večeri će biti sve više ljudi. Pokažimo podršku za one koji izlaze u prve redove za nas. Malo solidarnosti i podrška puno znači!", navedeno je u objavi koja kruži mrežama.
 
Slične inicijative pojavile su se i u drugim zemljama, kao što su Italija, Španija, Hrvatska...
  • Detelinara45

    20.03.2020 13:18
    Hahah koliko me nasmehuju ovi komentari sto su kao protiv sto je u vreme policijskog casa, pa protiv uopste tapsanja, pa protiv svega ;) ahahaha mante se ljudi, NOVI SAD CE SVAKI DAN DAVATI PODRSKU MEDICINSKOM OSOBLJU!
  • Pufta kasap

    20.03.2020 09:28
    Bravo!
    Samo tapšite i pevajte...10posto veće plate nije malo...
  • novosadjan

    20.03.2020 05:57
    aplauz
    Molim da se u zapisnik unese: Stanovnici Avijatičarskog naselja takođe su u 20h aplaudirali. Hvala i opet će.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti