Do 21. novembra jeftinije cene stanova u kompleksu "Park Novi Residence"

Zbog velikog interesovanja, novosadska građevinska kompanija "Inobačka", koja gradi stambeno-poslovni kompleks "Park Novi Residence" na Novom naselju, produžila je promotivni period za prodaju stanova po jeftinijim cenama do 21. novembra.
Do 21. novembra jeftinije cene stanova u kompleksu "Park Novi Residence"
Foto: 021 (promo - Inobačka)

Rok je produžen za sve one koji se još uvek dvoume kako bi imali dodatno vreme za odluku da rezervišu kupovinu stana po povoljnijoj ceni od onih koje će biti na snazi nakon promo perioda.

U kompleksu se nalaze sve strukture stanova i penthausa i moguće ih je kupiti i putem stambenih kredita banaka. Investitor je za sve zainteresovane još ranije otvorio Prodajni centar na Bulevaru vojvode Stepe, tik pored gradilišta, gde kupac na licu mesta može pogledati kompletnu ponudu i pronaći adekvatan stan spram svojih zahteva. Prodajni centar je otvoren radnim danima od 7 do 17, subotom od 7 do 15 časova.

Detaljnija struktura stanova može se videti na portalu parknovi.rs, a sve ostale informacije mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona: 060/400-1000 i 060/400-2000 ili upitom na mejl prodaja@parknovi.rs, kao i preko društvenih mreža.



Od kada se u maju pojavila prva informacija da će se graditi "Park Novi residence" vlada veliko interesovanje. Pre svega, zbog želje i potrebe kupaca da na jednom mestu imaju sve.

Naime, budući stambeno-poslovni kompleks se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji na Novom naselju, odlično je povezan sa ostalim delovima grada i od njega se direktno izlazi na autoput.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Park Novi Residence (@parknovi.rs) on

Unutar kompleksa se nalaze podzemne etaže sa garažnim mestima što olakšava i štedi vreme koje bi stanari tokom dana upotrebili za pronalaženje parking mesta.

Za najmlađe je u pripremi unutrašnje dvorište sa igralištem, a posebno zadovoljstvo pričinjava činjenica blizine vrtića i škola. Takođe, izgradnja novog gradskog parka će biti završena tokom naredne godine što će najviše obradovati ljubitelje prirode koji će živeti u kompleksu.



Otkako je počela pretprodaja po povoljnijim cenama, najtraženiji i najprodavaniji su trosobni stanovi.

Ti stanovi imaju dve spavaće sobe, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo, wc, ostavu i terasu. Njih uglavnom kupuju porodice sa jednim detetom ili manjom decom.

Ovako izgleda raspored prostorija u najtraženijem stanu budućeg kompleksa.



Kako bi se rezervisao stan, potrebno je izvršiti uplatu od 10% na ime rezervacije, a preostali deo se isplaćuje prema načinu koji kupcima odgovara do primopredaje stana, putem stambenih kredita ili gotovinskim uplatama. Ono što je važno za kupce jeste i činjenica da je u finansiranje projekta uključena i Eurobanka a.d. kroz projektno finansiranje, što predstavlja dodatnu garanciju završetka projekta.

Investitor je već daleko odmakao u pripremi i proizvodnji građevinskih elemenata koji se koriste u gradnji kompleksa. U pitanju je moderna tehnologija gradnje koja je u upotrebi u većem delu Zapadne Evrope, a "Inobačka" ih u Srbiji primenjuje u poslednjih 10 godina na svim svojim rezidencijalnim projektima.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.