In memoriam: dr Gordana Kozarov

Specijalista ginekologije i akušerstva mr sci med. dr Gordana Kozarov preminula je u 63. godini života, nakon kraće bolesti.

Dr Kozarov je osnivačica poznate novosadske klinike "Perinatal", u kojoj je bila šefica stručnog tima vantelesne oplodnje. 

Tokom duge i uspešne karijere, na svet je donela mnogu decu i spasila mnoge živote.

Rođena je 14. avgusta 1958. godine u Ćeralijama. Medicinski fakultet završila je u Zagrebu, gde je i specijalizirala. Zvanje magistra stekla je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.
 
Osnovala je ginekološku ordinaciju "Perinatal" 1994. godine, a ordinacija je postala specijalistička poliklinika 1999. godine. Devet godina kasnije osnovana je Specijalna bolnica za ginekologiju "Perinatal" u kojoj je dr Kozarov bila specijalista za biomedicinski potpomognutu oplodnju. 
 
Jedna je od najcenjenijih stručnjaka u oblasti ginekologije i akušerstva u Novom Sadu i šire.
 
Aktivno se bavila svojim poslom do poslednjeg trenutka.
  • Dajana

    13.12.2021 12:08
    U soku! Zaboga! Kako? U najgorim situacijama, svaku tremu i strah je otklonila svojim blagim osmehom, i svojom strucboscu! Pocivaj u miru doktorka! Neka Vam je vecna slava i HVALA!
  • Zeljka

    07.12.2021 20:58
    Veliki covek I doktor
    Nedostajaces puno Goco.Hvala za ljudskost znanje I razumevanje bez sujete ali uvek sa osmehom I toplinom.
    Putuj s andjelima .❤️
  • Vesna Radonjanin

    06.12.2021 00:49
    Poslednji pozdrav dragoj dokto
    Ja sam u šoku...i dalje ne verujem da moje doktorke više nema. Samo pre par meseci smo se videle i baš sam pomislila kako mi lepo izgleda. Tuga neopisiva...Preko 20 godina ste bili moja doktorka,moja uzdanica, uvek pozitivna i stručna. Moj sin i ćerka su iz vašeg oka izašli i uvek cu Vas se sećati kroz njih.
    Vidimo se na nekom boljem mestu,uživajte sa anđelima, a mi ostajemo uskraćeni za jednog stručnjaka i velikog čoveka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti