Sreda nam kuca na vrata: Saznajte šta vas očekuje u Novom Sadu

Da li se i vama čini da vreme prolazi sve brže? Možda je to i dobra stvar jer će nas sreda ubrzo dovesti do vikenda. Barem se nadamo.
Sreda nam kuca na vrata: Saznajte šta vas očekuje u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Pripremili smo vam kratak pregled dana pred nama. 

Sreda nije dan poznat po epohalnim događajima i mnoštvom manifestacija, ali možda vam damo inspiraciju za trošenje slobodnog vremena. 

Vreme
 
Vrlo hladno jutro je pred nama. Biće -3 stepena Celzijusa, uz perfidnu pojavu Sunca u toku dana, ali bez značajnije više temperature. 
 
Najviša dnevna temperatura biće 4 stepena Celzijusa, bez naznaka padavina.
 
Hronični bolesnici ne bi trebalo da osete neke tegobe.
 
Dobro je znati još i...
 
Ne treba da vas očekuju radovi na zelenoj površini u drugom delu Ulice Braće Ribnikar, od Miše Dimitrijevića do Bulevara oslobođenja. Deo Braće Ribnikar od Futoške ulice ka Bulevaru oslobođenja biće slobodan za saobraćaj. Radovi se izvode jer "Informatika" postavlja kamere radi praćenja bezbednosti u saobraćaju.
 
Pojedine linije GSP od srede menjaju trasu zbog rekonstrukcije objekta u Vojvođanskih brigada 7. Reč je o linijama 2, 60, 61, 62, 63, 64 i 69, a izmena će važiti do 11. decembra. Kako će se kretati busevi detaljnije pogledajte OVDE.
 
Bez struje će u sredu biti delovi Novog Sada i Sremske Kamenice. U Novom Sadu od 8 do 13 će bez struje biti Bulevar Evrope 44, od 8 do 12 će bez struje biti Zmaj Jovina 12-18, kao i deo Adica. Spisak postoji i nalazi se OVDE.
 
A ceo dan će bez vode u sredu biti ulice Đorđa Dere, Davida Rackovića, Stanka Paunovića, Vojislava Ilića, Trg mira i deo Kisačke, od Partizanske ulice do Bulevara Jaše Tomića.
 
Gde ići?
 
Ukoliko tražite izazov, u 19.45 počinje pab kviz u baru Pero. Kviz vas očekuje i u kafe-knjižari Zenit, s početkom u 20 časova. prijave su obavezne za oba pab takmičenja.
 
Predavanje brazilskog grafičkog dizajnera i autora Felipea Taborda održaće se u prostorijama studentske organizacije UNZIP, s početkom od 20 časova, a s pitanjem - odakle dolaze ideje?
 
Od 19 časova počinje svirka benda Bљuz Seška u Kulturnom centru Lab, a ulaz je 200 dinara.
 
Predavanje dr Marte Bjeletić "Od belog orla do belih pčela - nazivi za daleke pretke i potomke" počinje sutra u 18 časova u ogranku SANU.
Ukoliko ste propustili...
 
 
 
 
 
  • Nervozni glasač

    07.12.2021 21:22
    Још мало па опет субота...хм...кхм...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti