FOTO: Tehnomedia obradovala kupce za Novu godinu, bračnom paru iz Temerina najvrednija nagrada

Bračni par Munić iz Temerina imao je najviše sreće u velikoj akciji prilikom otvaranja prve prodavnice Tehnomedie u Novom Sadu.
 FOTO: Tehnomedia obradovala kupce za Novu godinu, bračnom paru iz Temerina najvrednija nagrada
Foto: 021.rs
Kod njih je "Deda Mraz" nenadano stigao i doneo im, kako kažu, najvredniji poklon.
Oni su osvojili veliki Samsung QLED televizor Smart 4K u vrednosti od oko 100.000 dinara, a bili su deseti kupac sa računom od više od 50.000 dinara.
Ovaj par kaže da je oduševljen nagradom i da će im veoma značiti što će božićne i novogodišnje praznike provesti u krugu porodice, ušuškani ispred novog televizora, koji su inače planirali da kupe naredne godine.
 
"Iznenađen sam, nisam ovo očekivao, zaista. Svaka čast za Tehnomediu, oslobodili su nas troška jer smo inače planirali da kupimo televizor i gledali baš ovaj model. Definitivno ćemo nastaviti kod njih da kupujemo", rekao je Stevica, nakon što mu je kasir saopštio radosnu vest.
 
 
Njegova supruga kaže da su za otvaranje Tehnomedie saznali baš u momentu kada su planirali veću kupovinu, te da se sve poklopilo.
 
"Račun nam je bio u vrednosti od oko 1.000 evra, jer nam je svašta trebalo. Kupili smo ćerki za praznike presu za kosu, mutilicu za kafu, potom veš mašinu, frižider i šporet. Opremili smo stan. Sada možemo da kuvamo, peremo i sve ostalo u sledećoj godini. Ovo je veliko iznenađenje za našu porodicu", objašnjava srećna dobitnica.
 
 
Ovo je inače bila najvrednija nagrada podeljena na svečanom otvaranju, a kupci su mogli da osvoje i brojne druge. Prvi kupac dobio je mobilni telefon Motorola 6 sa slušalicama, 59.  je obradovan Midea frižiderom, dok su podeljene i Whirlpool veš mašina, Bosch sudomašina, Xiaomi tablet Pad 5 i druge vredne nagrade.
 
 
Jedna baka je bila među prvim kupcima, pazarila je usisivač, a na poklon dobila frižider. Jedan gejmer dobio je Marvo gejming stolicu, namenjenu prvom kupcu koji kupi gejming opremu u vrednosti od preko 8.000 dinara.
 
Ovo je inače prvi maloprodajni objekat kompanije Tehnomedia, ujedno i najveći u Srbiji. Prostire na 1.200 kvadratnih metara, odlično je opremljen i nalazi u Rumenačkoj 150 u sklopu Tržnog centra Merkur. 
 
U inovativnom ambijentu, besprekorno uređenom prostoru posetioce očekuje bogat asortiman proizvoda, uz najbolje uslove plaćanja, poručuje Jasmina Milinović, poslovođa prve Tehnomedie u Novom Sadu.
 
"Mimo ovih, imamo inače stalne akcije i pogodnosti za sve veće kupovine, za opremanje stana, enterijera prostora, isporuka je brza na željenu adresu. Ovo je prvi objekat Tehnomedije u Novom Sadu, a prvi ovakve kvadrature u Srbiji. Pozivamo sve koji još uvek nisu da nas posete i uvere se u pogodnosti koje nudimo", objašnjava ona i dodaje da su u planu i novi objekti u Novom Sadu i Vojvodini.
 
 
Ovde možete naći sve što vam je potrebno za ugodan život: od bele tehnike, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih kućnih aparata, periferije, pokućstva, alata, baštenske opreme i mnogih drugih.
 
Na dan svečanog otvaranja 23. decembra Tehnomedia je obezbedila niže cene za pojedine proizvode, popuste, poklone i iznenađenja. Određene kategorije proizvoda biće i dalje u ponudi po jedinstvenim Tehnomedia cenama.
 
 
Radno vreme Tehnomedie je radnim danima i subotom od 9 do 21 čas, a nedeljom 10 do 21. Kupcima je svakodnenvno na raspolaganju 20 prodavaca koji veoma dobro poznaju sve kategorije i karakteristike proizvoda, te će izaći u susret svim zahtevima kupaca.
 
Ovo je inače 59. objekat kompanije Tehnomedia u Srbiji. Sve informacije o proizvodima možete pronaći na njihovom sajtu, ali i na društvenim mrežama fejsbuk i instagram. Proizvode možete poručiti i putem onlajn prodavnice.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti