FOTO: Zauzeta skoro sva izletišta na Fruškoj gori, čuvari nacionalnog parka i policija na terenu

Gotovo sva izletišta na Fruškoj gori zauzeta su od rano jutros.

Kako poručuju u Nacionalnom parku "Fruška gora", pojedini građani stigli su još juče i zauzeli svoja mesta za obeležavanje 1. maja.

"Čuvari prirode Nacionalnog parka i policija kontrolišu bezbednost i pružaju sve informacije posetiocima", navode u upravi parka.

Podsetimo, dočekuje se dolazak između 150.000 i 300.000 izletnika.
 
 
Sve lokacije za izlete uređene su i spremne za doček posetilaca, izvedeni su tretmani protiv krpelja, a u ovom javnom preduzeću podsećaju da je naknada za korišćenje motornog vozila u zaštićenom parku 300 dinara. 
 
 
Posebna pravila ponašanja unutar parka moraju da se poštuju. Ta pravila, koja se posebno odnose na loženje vatre i odlaganje smeća, saznajte OVDE.
  • neko

    01.05.2022 23:32
    priroda
    I posle neko da očekuje da ljudi brinu o prirodi i seči šume na FG. Da je bar svaki deseti svestan, sačuvali bi FG, ovako, i ne treba trošiti vreme da bi ovakvi imali gde da roštiljaju za praznike.
  • Kaja

    01.05.2022 20:31
    Da li vlasnici Galensa plaćaju taksu od 300 dinara za njihova vozila koja krstare Nacionalnim parkom?
  • Ime

    01.05.2022 15:55
    Srbija u opasnosti!
    Sume su pune Turaka!
    (sudeci po muzici)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti