Prilika za nezaposlene Vojvođane: U toku prijave za besplatne stručne obuke Edukativnog centra

Nazaposleni sa teritorije Vojvodine, a koji su u evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, mogu da se prijave za stručne obuke Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama.
Prilika za nezaposlene Vojvođane: U toku prijave za besplatne stručne obuke Edukativnog centra
Foto: Pixabay
Edukativni centar radi pod okriljem Pokrajinske vlade, a završavanjem stručnih obuka polaznici stiču validne sertifikate, znanje i iskustvo za rad.
U toku su prijave za 10 uživo i devet obuka u onlajn formatu.
Obuke se sprovode tokom jula, avgusta i septembra, u zavisnosti od obuke. 
 
Prijave su u toku za početni nivo nemačkog jezika, početni nivo i A2 nivo engleskog jezika i A2 nivo znakovnog jezika, kao i za poslovnu komunikaciju, lične pratioce dece, ličnu prezentaciju poslodavcima i vođenje poslovnih knjiga.
 
Zainteresovani, nezaposleni građani mogu da se prijave i za stručnu obuku za rukovanje građevinskim mašinama, zavarivače i molere, šminkere, frizere, kuvare, poslastičare i za web programiranje na osnovnom i naprednom nivou.
 
Sve obuke su besplatne. Spisak obuka nalazi se OVDE, a prijave su moguće putem formulara koji se popunjava OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.