Pojedinim Novosađanima radijatori mlaki, počele "hladne probe"

Pojedini Novosađani primetili su da su im radijatori u stanovima "mlaki".
Pojedinim Novosađanima radijatori mlaki, počele "hladne probe"
Foto: Pixabay
Jedna Novosađanka javila se redakciji 021.rs sa porukom da su joj radijatori u stanu mlaki i pitanjem da li je Novosadska toplana počela sa grejanjem.
 
"Shvatila sam da su radijatori topli, odnosno mlaki, ali ništa nije bilo najavljeno, osim pomeranja grejne sezone, pa me je ovo začudilo", rekla je ona.

Tim povodom obratili smo se Novosadskoj toplani sa pitanjem da li su počele "tople probe", a stigao je odgovor da su probe počele, ali "hladne". Kako su naveli, voda je počela da cirkuliše sistemom.

"Novosadska toplana otpočela je cirkulaciju hladne vode sistema za grejanje (hladne probe). S obzirom da je na TO 'Jug' i TO 'Zapad' u pitanju trocevni sistem i da je u funkciji sistem tople potrošne vode, kroz kućne instalacije cirkuliše povratna voda iz sistema za TPV", naveli su u Novosadskoj toplani.
 
TO "Zapad" pokriva područje Novog naselja, Detelinare, Satelita, Avijatičarskog naselja, Sajma i Kliničkog centra Vojvodine, dok je TO "Jug" zadužena za Limane, Grbavicu i centar grada.
  • qiiy

    20.10.2022 09:42
    @W
    19.10.2022 • 23:37
    W
    ".zar ste zaista toliko zaplaseni ili...?!"

    Nije u tome stvar vec u lenjosti.
    Treba smoci snage i ustati iz tople fotelje.
  • Bačvan

    20.10.2022 07:37
    @Strani plaćenik
    Što ne odeš da se ogreješ u evrounijatsku tzv. Ukrajinu, ili recimo Veliku Britaniju, čisto da vidiš šta je pravo "grejanje".
    Ili naredne godine u Nemačku (ove godine su zahvaqujući Rusima napunili skladišta ruskim gasom, pa će pregurati zimu), dok za narednu nemaju gde isti da kupe (i zlatom gas da plaćaju), a tečnog gasa niti ima dovoljno, niti postoje brodovi za njegov transport (grade se 2-3 godine).
  • 313

    20.10.2022 06:51
    Uvek tako
    Sve u vezi grejanja će da objasni vođa uz prigodno crtanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti