Šta Novosađane očekuje ovog utorka: Još hladnije, bez puno dešavanja

Još jedan decembarski utorak Novosađanima donosi i hladnije vreme, čak -6 stepeni Celzijusa.
Šta Novosađane očekuje ovog utorka: Još hladnije, bez puno dešavanja
Foto: 021.rs
Neće biti puno isključenja struje, ali ni dešavanja. Međutim, ne zaboravite da izbegavate ulice koje se rekonstruišu, kao i da neki autobusi saobraćaju izmenjenom trasom.
Kao i uvek, mi smo tu da vam sumiramo sve što vas očekuje narednog dana u našem gradu.
Vreme
 
I u utorak će biti sunčano i veoma hladno. Vetar će biti slab, promenljiv. Najniža temperatura biće -6, a najviša 1 stepen Celzijusa. U toku noći naoblačenje.
 
Relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i cerebrovaskularnim bolesnicima. 
 
Bolovi u mišićima i neraspoloženje su mogući kao meteoropatske reakcije.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Futoga, Bukovca i Kaća će biti bez struje. U Novom Sadu su to ulice Milutina Bojića 1-33, 2-32, Subotička 63, Vardarska 4, od 10.30 do 11.30 časova, kao i u Kraljevića Marka 24-54, 37-45, od 8 do 14 časova. Koji delovi okolnih mesta neće imati struje pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
Projekcija filma "Međ' narodom i međ' snom" održaće se od 19 časova u Svečanoj sali Matice srpske. Ovo je dugometražni dokumentarni film o Jovanu Raškoviću i Srbima u Srpskoj Krajini i Hrvatskoj.
 
Promocija knjige Gordana Lemajića "Suncu šamar" održaće se od 18 časova u Galeriji Prometej (Svetozara Miletića 16). 
 
Promocija knjige "Bogoglasni slavuji: simbolike ptica" Milana Subotića održaće se od 18 časova u Kulturnoj stanici "Barka".
 
Slušaonica, na kojoj će se slušati muzika američkog benda The National, održaće se od 20 časova u Omladinskom centru CK13.
 
Predstava "Osamnaest mačaka i limar Herman Brum" igra se od 20.30 časova na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta. Na sceni "Pera Dobrinović" će se od 21 čas održavati novogodišnji koncert Novosadskog tango kvinteta.
 
Premijerno prikazivanje filma "Lamborgini: Čovek koji je stvorio legendu", koji je režirao Bobi Moresko, je u bioskopu CineStar u Tržnom centru "BIG".
 
U istom bioskopu premijerno se prikazuju i domaća komedija "Porno priča" reditelja Aleksandra Jankovića i drama "Trougao tuge" reditelja Rubena Ostlunda.
Ukoliko ste propustili...
 
 
 
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.