Zelenović posle 11 godina na čelu "Čistoće" podneo ostavku, mandat mu skratio razlaz SNS i POKS

Direktor JKP "Čistoća" u Novom Sadu Vladimir Zelenović podneo je ostavku na tu funkciju, nakon razlaza Srpske napredne stranke i Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), saznaje 021.rs.
Ovo je direktna posledica razlaza SNS i POKS, zbog neslaganja u vezi sa politikom prema Kosovu.
Vladimir Zelenović, rođen u Novom Sadu 1975. godine, na čelu ovog preduzeća proveo je 11 godina.
On je napre bio kadar SPO, a potom POKS.
 
Ekonomista po struci, Zelenović je od 2012. godine zaposlen u JKP "Čistoća", gde je najpre obavljao poslove pomoćnika direktora, potpm poslove vršioca dužnosti direktora, dok je 2013. godine imenovan za direktora.
 
Zelenović je kao odgovorno lice - direktor JKP "Čistoća" u 2016. godine pokrenuo pilot projekat primarne separacije otpada u Novom Sadu.
 
Poslednji, četvorogodišnji mandat direktora "Čistoće" potvrđen mu je 2021. godine.
Da Pokret obnove Kraljevine Srbije više nije deo izvršne vlasti u Novom Sadu, saopštio je juče gradonačelnik Milan Đurić. POKS je potom ocenio ovo kao očekivanu odluku Srpske napredne stranke da ih isključi iz lokalnih vlasti u Novom Sadu i Bečeju. Kako su poručili, to neće uticati na promenu politike stranke.
 
Pokret obnove Kraljevine Srbije u Skupštini Novog Sada predstavljaju tri odbornika.
  • Mina

    10.02.2023 09:29
    Deponija
    Deponija na Klisi preti da zaseni Alpe.Toliko o 10 godisnjem direktorovanju.
  • Doktor Kokanović

    09.02.2023 11:52
    Miris nafte
    Dok je točenja biće i love.
  • Kvrgić Čistoća

    09.02.2023 09:49
    Kvrgić portir
    Jeste da ne volim ove iz POKS, ali realno kod nas u SNS ima mnogo gorih. Realno je da nas koji nismo u POKS nisu dirali i nisu nam pravili problem, al evo naši su već počeli da zivkaju članove POKS da predju kod nas u SNS, ali teško...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti