Za održavanje sportskih terena pripremljeno gotovo pet miliona

Gradska uprava je raspisala tender za održavanje tartan staza i drugih veštačkih podloga širom Novog Sada za 2023. godinu, a procenjena vrednost iznosi oko pet miliona dinara.
Za održavanje sportskih terena pripremljeno gotovo pet miliona
Foto: 021.rs
Radovi na održavanju će se obavljati na osnovu pojedinačnih radnih naloga Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije za konkretne situacije, odnosno oštećenja koja budu uočena na licu mesta tokom godine.
Tenderom Gradske uprave za komunalne poslove je predviđeno čišćenje tartan staze i sintetičkih smesa minimum dva puta mesečno, kao i popravka oštećene površine i obeležavanje linija na podlogama.
 
U tehničkoj specifikaciji se zahteva i obilazak terena minimum jednom nedeljno tokom sezone i manuelno uklanjanje krupnijih nečistoća i otpada, kao i višekratno sakupljanje i odnošenje lišća sa terena za mini golf.
 
Rok za prijavu ponuđača je 24. februar.
 
Podloge od tartana će se održavati na lokacijama:
- tartan staza na keju
- košarkaški teren Beogradski kej (kod mosta)
- košarkaški teren Beogradski kej 41
- košarkaški teren Turgenjeva 2
- teren za mali fudbal Turgenjeva 5a
- teren za basket Petra Drezgića 23
- teren za basket Đorđa Rajkovića 16
- teren za basket Radnička 51a Veternik
- dva terena za basket Bulevar Despota Stefana (Limanski park)
- fitnes sprave Sunčani kej 33
- fitnes sprave Sunčani kej (kod indeksa)
- teren za mini golf Sunčani kej (kod veslačkog kluba "Danubijus")
- tartan podloge na dečijim igralištima
- tartan podloge na terenima na otvorenom
 
Podloge od sintetičkih smesa će se održavati na lokacijama:
- teniski tereni Sunčani kej (kod fabrike vode)
- teren za košarku Nikole Marinkova
- teren za košarku Dragiše Brašovana 10
- teren za košarku Gagarinova 10
- teren za rukomet Fruškogorskog odreda 4
- teren za mini fudbal Đorđa Rajkovića 16
Podsetimo, Gradska uprava za komunalne poslove je pokrenula i tender za održavanje dečijih igrališta i rekreacionih površina sa rekvizitima. Procenjena vrednost iznosi više od 28 miliona dinara bez PDV-a, a postupak je otvoren do 28. februara.
 
Usluge održavanja dečijih igrališta i rekreacionih površina sa rekvizitima obuhvataju održavanje svih elemenata dečijih igrališta, rekreacionih površina i pratećeg mobilijara, kao što su to klupe, korpe, zaštitna ograda i slično.
 
Inače, u Novom Sadu ima 228 registrovanih dečijih igrališta, terena za košarku, basket i mali fudbal, kao i teretana na otvorenom i drugih terena za rekreaciju koji su obuhvaćeni ovom javnom nabavkom.
  • PODBARČANKA

    21.02.2023 11:43
    podbarčanka
    Pogledajte na šta liči metalna zaštita koša(gola) na sportskom terenu između kula,na B.keju.Brže bolje su odvaljene metalne šipke koje služe kao zaštita.Dok drage mamike piju kaficu,puše i tračaraju,njihova deca divljaju.Blago je reći sramota...
  • basket

    20.02.2023 11:46
    razlika
    koja je razlika između terena za basket i košarkaškog terena?
  • milmar

    20.02.2023 11:36
    same
    lokacije održavanja i popravki tartan staza, i sintetickih podloga, govore nam o tome gde su postavljene, hoću reći samo po gradu u urbanim delovima, osim jedne u Veterniku,ni jedna nije postavljena, niti se održava u prigradskim naseljima ! dajte nama tucanik,strugani asfalt ....nasoj deci nije potreban tartan, ne znamo ni mi stariji, ali izgleda ni nasa deca i unuci nece saznati, jos jedna sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.