Ko ne želi da plaća video nadzor, ne mora pred šalter

Novosađani koji ne žele da plaćaju održavanje gradskog sistema video nadzora, za otkazivanje ove usluge više ne moraju  da idu lično pred šaltere "Informatike".
Novosađani koji ne žele da plaćaju održavanje gradskog sistema video nadzora, za otkazivanje ove usluge više ne moraju  da idu lično pred šaltere "Informatike".

Kako saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća, od ponedeljka će otkazivanje plaćanja video nadzora preko računa objeidnjene naplate, biti moguće na još nekoliko načina: basplatnim pozivom kontakt centra na broj 0800/222-021, popunjavanjem izjave na sajtu www.nsinfo.co.rs, te popunjavanjem izjave koju će korisnici dobiti uz oktobarski račun i njenim slanjem na adresu - JKP "Informatika", Bulevar cara Lazara 3.

Nakon odluke Skupštine grada, da usluga održavanja sistema video nadzora na računu objedinjene naplate nije obavezujuća stavka za plaćanje, "Informatika" je omogućila korisnicima da potpisiavnjem izjave na naplatnim mestima tog preduzeća, odjave ovu uslugu. U "Informatici" navode da su razumeli nezadovoljstvo građana, ali da je taj način ponuđen kao prvi i najbrži korak. Održavanje sistema video nadzora, naplaćuje se 30 dinara po domaćinstvu. (D.S.)

  • ko je ovde lud ?

    29.12.2011 22:57
    Pa jesu li me prvo pitali da li hoću, kad sam sad morao da kažem da neću, pa su mi onda naplatili 10 dinara, na ime troškova izrade "novog računa", kad sam rekao da neću... smradovi lopovski
  • Zoran

    14.11.2011 23:01
    Mafiaj u Informatici
    Pogledajte šta radi Informatika od para za video nadzor.Šesti put se renoviraju.Sve novo,gomile para se troše ,a kriza nikad veća.Čudi me samo da se Delić još vozi u starom Tuaregu.Objasni Deliću,zbog čega Informatika isplaćuje plate radnicima Stana.Jel moguće da vas toliko g.ze.Renoviranje INformatike bez tendera.Rade jkp Stan,Lisje....Pa ima li i drugih firmiTi si DEliću postao veliki mafijaš.Nevalja ti to.Bolje za te pare odvedi tvoje radnike pravne službe na obuku i osnovni paket vaspitanja.
  • llas (r)

    14.11.2011 17:44
    komet.
    Sve pocinje sa malo para,pa onda iz meseca u mesec dizi cenu kao tv,eko,der.....,zem,itd.DOKLE TAKO?.Nismo ni mi sisali vesla valjda je dosata deracine ODJAVA!!!!!!!!!!!!.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.