Mažuranićeva gotova do kraja meseca

Rekonstrukcija Mažuranićeve ulice trebalo bi da bude gotova do kraja ovog meseca.
Rekonstrukcija Mažuranićeve ulice trebalo bi da bude gotova do kraja ovog meseca. U toku su završni putarski radovi i izgradnja javnog osvetljenja, pa se u narednih desetak dana očekuje da u toj ulici proradi i rasveta.

Na osnovu projektnog rešenja izgrađen je nov kolovoz i pešačke staze i sa svih površina odvodnjavanje se sprovodi  preko slivnika koji su postavljeni uz nižu ivicu kolovoza, a koji su priključeni na šahtove novoizgrađene kanalizacije. U jednom delu ulice, zbog velike denivelacije terena i pristupa postojećim objektima oformljena su dva paralelna kolovoza - prvi,  koji dolazi iz pravca Kačićeve ulice i drugi, od Dinka Šimunovića prema Kačićevoj, koji je predodređen za dvosmeran saobraćaj.

Ako je verovati ranijim uveravanjima gradskih čelnika, radovi u Mažuranićevoj trebalo bi da  predstavljaju početak rešavanja dugogodišnjih problema sa kanalizacijom u Petrovaradinu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.