Top 3 estetske klinike u Novom Sadu

Stiže nam leto, a tada su i potrebe za dobrim izgledom sve izraženije kod sugrađanki i sugrađana.

Postoje ustanove u Novom Sadu koje se ističu u oblasti estetske hirurgije. Ova mesta su postala prepoznatljiva po svojoj izuzetnoj stručnosti i pružanju visokokvalitetnih usluga.

Clinic Olymp
 
Clinic Olymp, specijalna bolnica za plastičnu i estetsku hirurgiju, ponosno se ističe kao jedna od najpriznatijih klinika u Novom Sadu. Njihova posvećenost i stručnost nedavno su bili priznati sertifikatom od Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije, što potvrđuje izvrsnost u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije.
 
Vizija Clinic Olymp je osloboditi unutrašnju lepotu, sreću i zadovoljstvo kroz vrhunsku medicinsku ekspertizu i napredne tehnologije, gde bi svaki pacijent ostvario svoje estetske ciljeve i stekao samopouzdanje.
Stručni tim 
 
Ono što karakteriše Clinic Olymp je tim priznatih doktora. Kombinacija iskusnih specijalista estetske, plastične i opšte hirurgije, anesteziologa i medicinskih sestara čini ovaj tim pouzdanim i priznatim od strane pacijenata. Dr Predrag Matejin i dr Dario Lizatović, donose bogato znanje, preciznost i strpljenje u svaki slučaj. 
 
Usluge
 
Clinic Olymp, pored tretmana kao što su - anti-aging, lipoliza, tretmani protiv pojačanog znojenja i atrofičnih ožiljaka na licu, vrši i zahtevnije plastične i rekonstruktivne operacije:
  • BBL (Brasilian Butt Lift)
  • lica (Facelifting, Zatezanje kapaka, operacije ušiju, harmonizacija lica, korekcija usana, brade)
  • nosa
  • grudi (Povećanje, smanjenje, podizanje, simetrizacija, ginekomastija)
  • intimne zone (Povećanje penisa, smanjivanje stidnih usana)
  • tela i udova (liposukcija, zatezanje stomaka, butina, nadlaktica, korekcije listova)
Iskustva pacijenata koji su koristili usluge Clinic Olymp govore da su veoma zadovoljni rezultatima postignutim u klinici i istakli pažnju i brigu koju su dobili od strane osoblja. 
 
Za više informacija i za zakazivanje termina za konsultacije, posetite njihovu web stranicu www.clinicolymp.com ili ih kontaktirajte na telefon +381 21 4727 000.
 
Čukić estetic
 
Nakon 23 godine uspešnog rada u stomatologiji, Čukić estetic je proširila svoju delatnosti u područje estetske medicine. Posvećeni vašim željama i prateći najnovije trendove, otvorili su vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima. 
 
U Čukić estetic-u fokus je na individualnom pristupu svakom pacijentu, pružajući stručnost, koristeći proverene materijale i birajući metode koje će pružiti vrhunske rezultate. Njihova stručnost u stomatologiji prenosi se na područje estetske medicine, stvarajući prostor za holistički pristup vašoj ljepoti i samopouzdanju.
 
Tim vrhunskih stručnjaka kombinuje dugogodišnje iskustvo sa najnovijim tehnikama i trendovima u estetskoj medicini.
Poliklinika Pekić 
 
Poliklinika Pekić počela je sa radom 2004. godine. Ona predstavlja pouzdanu instituciju koja se brine o zdravlju i izgledu svojih pacijenata. Oslanjajući se na visoku stručnost lekara iz različitih oblasti medicine i primenjujući najsavremenija saznanja, Poliklinika Pekić je postala priznato ime u oblasti zdravstvene i estetske nege.
 
Posvećeni pružanju vrhunske stručnosti, u Poliklinici Pekić okupljen je tim lekara sa specijalizacijama u dermatovenerologiji, ginekologiji i akušerstvu, interni medicini, opštoj hirurgiji, pedijatriji, kao i plastičnoj, rekonstruktivnoj i estetskoj hirurgiji. Njihovo bogato iskustvo
i neprestano usavršavanje omogućavaju im da pruže najbolju moguću negu svojim pacijentima.
 
Poliklinika Pekić je dizajnirana sa ciljem da pruži udobnost i sigurnost pacijentima tokom njihovih poseta. Svaki pacijent se oseća dobrodošlim i pažnjom okružen, dok tim stručnjaka pruža vrhunsku podršku i negu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti