Gradska vlast obeležila Dan ustanka u Srbiji

Novosadska vlast obeležila je 7. jul - Dan ustanka naroda Srbije protiv fašizma
Gradska vlast obeležila Dan ustanka u Srbiji
Foto: 021.rs
Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović, položila je danas venac na Spomen groblje oslobodilaca Novog Sada na Novom groblju.
Vence su položili i načelnik Južnobačkog upravnog okruga Milan Novaković, zatim predstavnici Gradskog odbora Saveza udruženja boraca NOR-a, predstavnici Vojske Srbije i Organizacije rezervnih vojnih starešina Grada Novog Sada.
"Sedmi jul predstavlja značajan datum u istoriji Srbije u borbi protiv fašizma i mi ga obeležavamo, kao i svake godine, polaganjem venaca ovde, na Spomen groblje boraca NOR-a, ostajući verni tradiciji obeležavanja ovog značajnog i veoma važnog događaja. Mi nikada ne smemo zaboraviti svoju prošlost i velika dela naših predaka, a na današnji dan želimo da im odamo poštu i priznanje za njihovu hrabrost u borbi za slobodu", navela je Jelena Marinković Radomirović.
  • Jovo

    08.07.2023 19:22
    Čuvari vatre!
  • Обсервер

    08.07.2023 11:31
    Школе ?
    Шта раде школе за овај дан ? Ноћ вештица је важнија ?
  • Dragan

    07.07.2023 14:20
    Da se ne zaboravi dan kada je Žikica Jovanović ubio Bogdana Lončara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti