Balašević najuspešniji Novosađanin

Prema oceni ispitanika koji su učestvovali u anketi agencije "Skan", najuspešniji Novosađanin u 2011. godini je umetnik Đorđe Balašević, a slede ga političar Bojan Pajtić i privrednik Miodrag Kostić.
Prema oceni ispitanika koji su učestvovali u anketi agencije "Skan", najuspešniji Novosađanin u 2011. godini je umetnik Đorđe Balašević, a slede ga političar Bojan Pajtić i privrednik Miodrag Kostić.

Balašević se našao prvi i na listi najuspešnijih umetnika, ispred Nataše Bekvalac i Mire Banjac, dok je Pajtić proglašen najuspešnijim političarem, ispred Igora Pavličića i Nenada Čanka. Kostić je pak na drugom mestu liste najuspešnijih privrednika, na kojoj je prvi Petar Matijević, a treći Vojislav Gajić. Za najuspešnijeg sportistu u 2011. godini, proglašen je Andrija Gerić, a slede ga Gojko Kačar i Ivana Španović, dok je najuspešniji novinar Bora Otić, ispred Jelene Bačić Alimpić i Tatjane Vojtehovski.

Kao najvažniji događaji u gradu, ocenjeni su - festival Egzit, Sajam poljoprivrede i Festival uličnih svirača, najuspešniji sportski klubovi – fudbalski, odbojkaški, pa vaterpolo klub Vojvodina, dok su u vrhu najuspešnijih preduzeća – Naftna industrija Srbije, Industrija mesa Matijević i Aleksandar gradnja.

Dodajmo da se u odnosu na prošlu godinu, redosled na vrhu liste najpopularnijih umetnika, privrednika, najuspešnijih preduzeća, sportskih klubova i najvažnijih događaja u gradu, nije menjao. (D.S.)

  • dirlija

    03.01.2012 15:00
    Ne moze!
    Ivana Spanovic je zvezdasica i kao takva gubi pravo da se deklarise kao Novosadjanka!!!
  • agencija za

    03.01.2012 10:44
    ono i ovo....
    juju koja sramota....ko još guta ovakve nebuloze
  • ddd

    03.01.2012 08:29
    vero nevero
    verovali vi (mi) ili ne ali to istraživanje se olaća i nekom ležu debele pare na račun radi tog istraživanja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti