Novosađane najviše brine kriminal

Mito, korupcija i kriminal uopšte – tri su društvena problema koje Novosađani izdvajaju u odnosu na ostale, pokazuju najnovija istraživanja agencije "Skan".
Mito, korupcija i kriminal uopšte – tri su društvena problema koje Novosađani izdvajaju u odnosu na ostale, pokazuju najnovija istraživanja agencije "Skan".

Da su to najvažniji problemi u gradu, misli skoro 42 odsto ispitanika, a slede ih problemi u vezi sa saobraćajem, koji su prošle godine izdvojeni kao najvažniji. Kada je reč o poslovima u kojima su se gradske vlasti dobro pokazale, najviše ispitanika, odnosno njih više od 26 odsto, smatra da su to popravka, izgradnja i proširenje puteva.

Isto istraživanje pokazuje da 22 odsto građana gradonačelniku ništa ne zamera, dok su nestručnost, nesposobnost i neiskustvo, sa skoro sedam odsto, prve na listi zamerki Novosađana Igoru Pavličiću.

Kada je reč o funkcionisanju grada, poslednja istraživanja agencije "Skan" pokazuju da su građani najzadovoljniji snabdevenošću strujom, radom pijaca i Novosadskim sajmom, a da su najnezadovoljniji radom opštinskih šalterskih službi, "Parking servisom" i zdravstvenim uslugama. (D.S.)

  • prezadovoljni

    03.01.2012 23:33
    Kao novosadjanin ne bih se slozio sa iznetim tekstom. Nista ne moze da me iznrvira kao cinjenica da je Novi Sad upropascen za ove poslednje godine. Sam sam glasao za demokratsku opciju, ali vise NE... Nista od onoga sto bi trebalo jedan grad da cini evropskim DS nije uspeo da ostvari u NOvom Sadu. Najgore od svega je to sto se nisu ni trudili. Krajnje porazavajuce je ovo sminkanje grada pred izbore, dok u isto vreme kriminal i korupcija nikada nisu bili vise zastupljeni u nasem gradu. A i DS zna koliko gradjani Novog Sada ne podrzavaju njihovu politiku, valjda zato se Pavlicic nije pojavio na Trgu u ponoc...kakav gradonacelnik, hm...
  • Kosta

    03.01.2012 23:12
    I mene najvise brine da li ce biti dovoljno mesta na Klisi za sve ove koji nas godinama kradu, na celu sa Rodnijem.
  • Mire

    03.01.2012 22:46
    Ako sam osudjen na dozivotnu kaznu time sto sam glasao za DS i Igora Pavlicica, snosim kaznu jer sam verovao da moze raditi na dobrobit svih novosadjana a ne samo clanova svoje stranke. Uvece,vec posle 21h moje cerke ne smeju same da idu jer su na ulicama Novog sada na svakom cosku ludaci,moj glas vise necete dobiti ako neko ovo uopste cita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti