Gradonačеlnik Đurić: Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju

Kao čovek zatečen sam i užasnut činjenicom da su u našem gradu juče ugašena četiri mlada života od kojih su dva dečja, kaže gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić.
Gradonačеlnik Đurić: Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju
Foto: 021.rs
"Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje reči koje bi u ovom trenutku bile adekvatne", objavio je Đurić na Instagramu.
On je izrazio saučešće familiji, prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale porodice, "u nadi da nam se ovako nešto nikada neće ponoviti".
Dodao je da "apeluje na nadležne organe da hitno ispitaju sve okolnosti u vezi sa ovim događajem".
 
 
Mladi bračni par sinoć je izvršio samoubistvo, skočivši sa solitera na Limanu 2, a danas su u kući u Petrovaradinu pronađena beživotna tela dva dečaka, njihovih sinova.

Komentari 20

  • Plaćač poreza

    03.03.2024 13:30
    Tako čovek juče preživeo rusko raketiranjenstambenenzgrade u Odesi iz koje je izvučenontelantroje dece i traga se za još 12 osoba, od toga četvoro dece i takvu tragediju Ukrajina ne pamti i pita se da li je moguće da ti, Vučecić, Vučić i SNS podržavate zločinački Putinov režim i ajel moguće da Srbija kao jedina preostala zemlja u Evropi nije uvela sankcije Rusiji. Vi podržavate tragediju čitavog jednog naroda.
  • Ivica

    03.03.2024 13:08
    Normalan
    običan čovek se teško ili nikako ne snalazi u smutnim, muljatorskim vremenima, a kod nas to duuugo traje, predugo
  • Ljuba

    03.03.2024 12:40
    Daj još crkava
    umesto bolnica, ambulanti, psiholoških savetovališta, škola, vrtića, parkova, igrališta, kulturnih objekata (...) i sve će bito okej, pankerčino stara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti