Aleksandar Kravić na čelu novosadskih ligaša

Na Izbornoj skupštini Gradske organizacije LSV za novog predsednika danas je izabran Aleksandar Kravić.
Na Izbornoj skupštini Gradske organizacije LSV za novog predsednika danas je izabran Aleksandar Kravić.

Od 209 delegata koji su imali pravo glasa, njih 198 je glasalo, a Kravićevu kandidaturu podržalo je 174. Oni su glasali i za potpredsednike, a na ta mesta izabrani su Dejan Bibić (146 glasova), Damir Kondić (132) i Kristina Meneši (136). Za člana predsedništva LSV izabran je dosadašnji predsednik GrO LSV Novi Sad, Radovan Latinović, a usvojena je i lista od 35 članova Gradskog odbora.

Novi predsednik GrO LSV Novi Sad je kazao da članstvo u Ligi i mentalitet ligaša ne dozvoljavaju da se poklekne. "Imali smo težak period. S jedne strane fantastičan rezultat na izborima, a sa druge pad sa vlasti. Sve je to, ipak, deo politike", rekao je Kravić nakon izbora.

On je rekao da se kandidovao jer je našao sjajnu ekupu koja zna, ima volju i želju da radi. "U najtežem vremenu pokazali smo da smo ostali tim", rekao je Kravić i dodao da se nije kandidovao zbog funkcije već zbog želje da svojim iskustvom, kao jedan od osnivača stranke, učini da Gradski odbor napravi kvalitetan pomak, na bolje.

  • 20.03.2013 14:24
    Ja
    *****Forspil*******
    "Uzalud vam trud ljigasi"
  • Boris

    20.03.2013 13:26
    sreca
    Al će se Liga usreći sa njim!?
  • 19.03.2013 07:26
    novinar Kravic
    koliko se secam Kravic je bio zaposln na RTV. ne znam da li ima svedoka da je autor makar kakvog priloga i sl. Uostalom kad je priman osamdestih, mislim 86, primljen je preko veze kao novosadska faca tj. gitarista Djoke Balasevica, Onog kog inace grad NS nimalo ne voli pa mu zaposljava od kuceta do gitariste sve u drzavnim institucijama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.