Penzioner iz Begeča obljubio dvanaestogodišnjeg komšiju

Penzioner iz Begeča (62), uhapšen je pod sumnjom da je više puta napastvovao dvanaestogodišnjeg komšiju.
Penzioner iz Begeča (62), uhapšen je u ponedeljak pod sumnjom da je više puta napastvovao dvanaestogodišnjeg komšiju.

Njega su prijavili dečakovi roditelji kada im je sin konačno ispričao šta mu radi komšija kada odlazi kod njega da popravi bicikl i igra igrice.

"Čovek je oženjen i ima odraslu decu. Da je bio žrtva seksualnog iživljavanja svog starijeg komšije dečak nije govorio jer je zauzvrat dobijao poklone - mobilni telefon, slušalice, video", kažu u policiji.

Kako piše Kurir, dečak je prvi put došao kod komšije da mu popravi bicikl, a ovaj ga je tad pozvao da uđe u kuću i tokom razgovora ga pitao koji mobilni telefon ima. "Kad mu je dečak pokazao aparat, penzioner je rekao da je to stari model i da on može da mu pokloni mnogo bolji od tog, samo ako to želi", kaže izvor ovih novina.

Dečak je rekao da bi voleo, a komšija se na to ohrabrio i pustio mu erotski film. Usput ga je pitao da li ima devojku i da li je imao seksualne odnose. Onda je počeo da ga pipka.

Dvanaestogodišnjak je posle ovog događaja još dvaput došao kod njega, a nakon mobilnog telefona, dobio je i slušalice. Sve je razotkriveno kad su komšije prijavile da dete previše često dolazi kod ovog komšije i posumnjale da u njihovom odnosu nešto nije u redu.

Tim stručnjaka iz Centra za socijalni rad u utorak je obavio razgovor sa dvanaestogodišnjakom, a sumnja se da je i njegov mlađi brat, koji ima svega osam godina, takođe bio žrtva, prenose "Novosti" .

Na saslušanju pred istražnim sudijom penzioner se branio ćutanjem, nakon čega mu je određen pritvor od 30 dana. U nastavku istrage biće urađena veštačenja i dečak će biti pozvan na saslušanje.

  • vidovnjak

    22.05.2013 21:17
    ma nece biti nista od ovoga,kao i sve ostalo sto se desava kod nas u drzavi ,ludaci ,manjijaci lopovi i kriminalci zive ,a mi ostali izvlacimo deblji kraj
  • 22.05.2013 13:35
    Smrtna kazna
    Ja sam pobornik da se vrati:

    http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BC%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B0_%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0

    A ovo pod OBAVEZNO - sada i odmah:

    http://www.bbc.co.uk/serbian/news/2009/12/091229_castration_chem.shtml
  • cc

    22.05.2013 13:25
    A gde su roditelji u celoj ovoj priči? Svaka čast dobrim komšijama, ali ne razumem baš čitav splet događaja... Komšije su zvale policiju a ne roditelji?
    Alo???????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.