Mitrović pomogao Njukaslu da pobegne sa začelja

Fudbaleri Njukasla savladali su danas na domaćem terenu ekipu Noriča sa 6:2 i prvom pobedom nakon tri remija i pet poraza pobegao sa začelja tabele u Premijer ligi.
Fudbaleri Njukasla savladali su danas na domaćem terenu ekipu Noriča sa 6:2 i prvom pobedom nakon tri remija i pet poraza pobegao sa začelja tabele u Premijer ligi.

Dva tima priuštila su ispunjenom gledalištu na Sent Džejms Parku pravu fudbalku poslasticu. Igralo se obostrano otvoreno, stvoreno je mnogo povoljnih šansi uz čak osam pogodaka, a u strelce se upisao i srpski napadač Aleksandar Mitrović, koji je postigao četvrti gol za popularne "svrake".

Mitrović je na asistenciju Sisokoa efektno prihvatio loptu grudima, a potom šnažnim udarcem savladao protivničkog golmana, što je bio njegov drugi gol u Premijer ligi.

Junak susreta bio je četvorostruki strelac, holandski internacionalac Georginio Vajnaldum. Njukasl - Norič 6:2 (Vajnaldum 14, 26, 66, 85, Perez 33, Mitrović 64 - Mbokani 20, Redmond 34)

Odigrano u subotu: Čelsi - Aston Vila 2:0, Kristal Palas - Vesthem 1:3, Everton - Mančester Junajted 0:3, Mančester Siti - Bornmut 5:1, Sautempton - Lester 2:2, Totenhem - Liverpul 0:0, Votford - Arsenal 0:3, Vest Bromvič Albion - Sanderlend 1:0.

U poslednjoj utakmici 9. kola sutra se sastaju Svonsi i Stouk.

Tabela: Mančester Siti 21 bod, Arsenal i Mančester Junajted po 19, Vesthem 17, Lester 16, Kristal Palas 15, Totenhem 14, Sautempton, Everton i Liverpul po 13, itd.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.