Hrvatski navijači sanjaju polufinale sa Srbijom

Blizu 1.000 navijača hrvatske rukometne reprezentacije doputovalo je u Novi Sad da pruži podršku svojoj selekciji na startu druge faze Evropskog šampionata protiv Španije.
Blizu 1.000 navijača hrvatske rukometne reprezentacije doputovalo je u Novi Sad da pruži podršku svojoj selekciji na startu druge faze Evropskog šampionata protiv Španije.



U "kockastim" dresovima, veoma dobro raspoloženi, priznaju da su apsolutno oduševljeni prijemom u Srbiji i da se nadaju da će posle Novog Sada doći u Beograd, što bi značilo da se njihova selekcija plasirala u polufinale.

"Sve je odlično, još samo da "naši dečki" pobede Španiju i eto nas u polufinalu, nadam se protiv Srbije", rekao je Tanjugu Nikola Lacković i napomenuo da je pre svega navijač Hrvatske, a potom otac jednog od najiskusnijih reprezentativaca Blaženka Lackovića.

"Da mi je neko pre deset godina rekao da ću u Novom Sadu najnormalnije sedeti u dresu hrvatske reprezentacije ne bih mu verovao. Ali, eto, moguće je i dobro je da je tako. Uveren sam da je obrnuto, da bi isto bilo moguće. Jedina zamerka je što u SPENS-u ne može da se popije pivo", rekao je Lacković, koji je doputovao iz Varaždina.

Na pitanje koga se posebno pribojava u timu Srbije bio je jasan. "Vujin. Taj je baš opasan, ima sjajan šut, kad ga krene, onda ga je nemoguće zaustaviti".

Jedan od njegovih prijatelja pitao je reportera Tanjuga da li navija za Crvenu zvezdu ili za Partizan, a kada je dobio odgovor krenuo je da nabraja Zvezdin sastav iz 1991. godine. "Bio sam u vojsci 1991. u Beogradu i išao na sve Zvezdine utakmice u pohodu na Evropu. Eh, kakav je to tim bio. Nije ni čudo što toliko volite Prosinečkog. Nisam bio u vašem glavnom gradu 20 godina, ali sad sigurno stižem na polufinale".

  • Sanja

    24.01.2012 21:34
    Divnu su nam dobrodošlicu danas iskazali pojedni građani tako lijepo odpjevanog Novog Sada¨!!! Sramota!
  • 24.01.2012 10:34
    Lucia
    Samo bi nam jos to falilo.. Ne zato sto bi to bila teska utakmica, vec zato sto bi to bila utakmica velikog rizika, sa vrlo izvesnom tucnjavom na i oko mesta odigravanja..
  • semtex

    23.01.2012 11:17
    @ cookta
    Zao mi je ako si me prepoznao u prvoj recenici.Za Spance sam navijao i navijacu dok se god ne sretnemo u medjusobnom duelu.Sto se takodje Hrvata tice navijacu za sve i jednu reprezentaciju koja igra protiv njih,bez zvizdanja himni postujuci pre svega sebe kao domacina i sto je naj bitnije ne zelim nicim da licim na njihove navijace i narod generalno.Primer je dole pomenuti Zadar,dok nasi igraci nisu smeli da mrdnu iz hotela pod opsadom hrvatski igraci,bogu hvala,naj normalnije setaju po Novom Sadu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.