Đoković: Jedva čekam US Open

Novak Đoković je posle poraza u finalu Mastersa u Sinsinatiju izjavio da jedva čeka US open koji počinje 31. avgusta.
Novak Đoković je posle poraza u finalu Mastersa u Sinsinatiju izjavio da jedva čeka US open koji počinje 31. avgusta.

- Uslovi na Flašing Medouzu više mi odgovaraju, nestrpljiv sam da stignem u Njujork. I dalje nisam zadovoljan svojom formom i nivoom igre, ali imam nedelju dana da radim na tome - rekao je Đoković koji će u Njujorku pokušati da dođe do svoje 10. gren slem titule.

Đoković je trofej u Njujorku osvojio 2011. godine, a četiri puta je poražen u finalu.

Treći put je Novak u finalu Sinsinatija izgubio od Rodžera Federera. - Mislim da je Rodžer agresivniji nego na drugim turnirima jer mu uslovi omogućuju da igra vrlo brzo. Generalno se sjajno nosi sa brzom igrom, brzim loptama, odgovara mu taj ritam. Znao sam da će biti agresivan, pokušao sam da se izborim sa time i uspeo sam do taj brejka prvog seta, a posle toga je on jednostavno bio bolji - rekao je Đoković dodavši da "je dobro da je uopšte došao do finala s obzirom na to kako je igrao cele nedelje u Sinsinatiju".

  • prečanin

    24.08.2015 20:16
    Najveći folirant srbijanskog sporta !
  • xy

    24.08.2015 08:08
    Ajde nas više poštedite Đokovića i njegovih emotivnih izliva... Raspade nam se država, nemamo šta da jedemo. Zabole me za njegove US i Australia opene itd.
  • 24.08.2015 07:19
    ns
    Od koga će sada izgubiti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.