US open: Ispale Ana i Jelena na samom startu, prošla Bojana

Bojana Jovanovski je lako prošla u 2. kolo US opena, ali su razočarale Ana Ivanović i Jelena Janković.
Bojana Jovanovski je lako prošla u 2. kolo US opena, ali su razočarale Ana Ivanović i Jelena Janković.

Bojana je ubedljivo slavila protiv španske teniserke Lare Aruabarene-Vesino rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:2.

Srpska teniserka dominirala je tokom čitavkog toka duela, oba seta počinjala je brejkovima i neočekivano lako je prošla u drugu rundu. Tamo je čeka Kristina Mladenović koja je danas eliminisala Kuznjecovu.

S druge strane, Ana koja je bila sedmi nosilac je doživela neočekivan poraz od Dominike Cibulkove. Slovakinja je u prvom meču dana na terenu Artur Eš slavila sa 2:1, po setovima 6:3, 3:6, 6:3.

Ivanovićeva je još jednom razočarala na jednom od najvećih turnira. Odigrala je sa previše oscilacija, napravila je previše grešaka u odsutnim momentima i pakuje kofere u Njujorku već posle prvog dana.

Razočarala je i Jelena Janković koja je izgubila od Francuskinje Osean Dodan koja je slavila sa 2:1, po setovima 2:6, 7:5, 6:3. Iako se činilo posle prvog seta da će srpska teniserka lako do drugog kola protiv devojke koja je na turnir došla sa vajld kartom, potpuni preokret usledio je u nastavku.

Jelena je mnogo grešila i propuštala da osvoji već dobijene gemove. Poslednju priliku imala je u trećem setu pri rezultatu 4:2 za Francuskinju kada je imala 40:0 i tri brejk lopte, ali je neobjašnjivo posustala.

  • 31.08.2015 19:53
    hope
    Nadam se, možda grešim, jedna planira venčanje i skroz je u toj priči. Uostalom, koja devojka se ne ponaša tako. A ova druga, e ona bi da se uda, al' joj se ne da!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.