Đoković se povukao zbog povrede

Novak Đoković objavio je danas na svom Fejsbuk profilu da se povlači sa Masters turnira u Parizu zbog povrede ramena.

Novak Đoković objavio je danas na svom Fejsbuk profilu da se povlači sa Masters turnira u Parizu zbog povrede ramena.

"Na žalost, imam loše vesti. Primoran sam da se povučem sa turnira u Bersiju zbog jake upale ramena, zbog koje bih, uz dalje napore, rizikovao veću povredu", rekao je Đoković koji je večeras trebalo da igra u četvrtfinalu protiv Francuza Žoa Vilfreda Conge. Prvi teniser sveta je naglasio da mu je zdravlje na prvom mestu.

"Stanje sa ramenom se pogoršalo posle jučerašnjeg meča sa Viktorom. Zdravlje mi je, ipak, na prvom mestu, kao i oporavak nakon duge sezone. Nadam se da razumete moj postupak. Izvinjavam se svima koji su kupili karte za večerašnji meč, kao i onima koji su se spremali da prate duel kraj TV ekrana", rekao je Đoković.

  • Londra

    12.11.2011 10:46
    Ne razumem zasto igra i onda se izvlaci na povrede
    kad krene da gubi.Nemoj brate da igras do sl. godine i dovidjenja prijatno.
  • Navijac

    11.11.2011 13:28
    se brine
    da se ovo ne zavrsi kao kod Ane!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.