VIDEO: Prvi trejler za film o Nilu Armstrongu

Izašao je prvi trejler za film "First Man" reditelja Dejmijena Šazela koji je prošle godine za film "La La Land" dobio Oskara za najbolju režiju.
Film donosi priču o naporima NASA-e da pošalje prvog čoveka na Mesec, fokusirajući se prvenstveno na Nila Armstronga u periodu između 1961. i 1969. godine. Šazel će ovim filmom pokušati da prikaže šta je Armstrong sve morao da žrtvuje i kako je zapravo izgledala jedna od najopasnijih misija u istoriji.
 
Glavnu ulogu u ovom filmu tumači Rajan Gosling koji glumi Nila Armstronga, prvog čoveka koji je hodao Mesecom.
 
Osim Goslinga u filmu se pojavljuje Kler Foj kao Dženet, Nilova supruga, kao i Pablo Šrajber, Kajl Čendler i Džejson Klark.
 
Film u bioskope stiže 12. oktobra ove godine.
 
  • Sky Lab

    16.06.2018 00:07
    ... prva rečenica je bila "Uživaj Dzo !" ...
    ... kao dete je provodio mnogo vremena u Teksasu na ranču kod ujaka , gde ja najamnik bio i kauboj Dzo , koji je bio do dzdza zaljubljen u lokalnu konobaricu i koja ga je jednom prilikom odbila rečenicom : "Znaš kad Dzo , ... - kad se ovaj tvoj klinac popne na mesec ."
  • ssikmij

    14.06.2018 08:36
    pa..
    mislim da... ovaj film... nece imati recenicu... based on true story... ba dum tss

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.