FOTO, VIDEO: Najskuplja kafa u Beču ujedno i veoma popularna - jer se služi u kornetu

Kafa je omiljeni napitak brojnih ljudi, a mnogi ne mogu da zamisle da im dan započne bez da je popiju.
Ako ste ljubitelj kafe, a ovih dana planirate da posetite Beč, onda ima idealno mesto koje bi vas moglo odmah osvojiti.
Beč je poznat po mnogo čemu, ali samo oni koji su upućeni znaju kako tamo mogu da popiju kafu jedinstvenog ukusa, a koja se pritom poslužuje na vrlo simpatičan način - u kornetu.
Mesto koje nudi ovakvu uslugu je kafić po imenu "Fenster cafe", koji je, sudeći po reakcijama na internetu, odmah pridobio brojne posetioce.
 
 
Mnogi od njih, nakon odlaska u ovaj kafić, ne propuste da podele fotografiju kafe koja izgleda poput pravog specijaliteta.
 
 
U ovom objektu ne postoji mogućnost da sednete i naručite, već kafu uzimate "s prozora", za poneti. 
 
"Fenster cafe" u svojoj ponudi ima neke od različitih vrsta kafe, a najpopularnija i ujedno najfotogeničnija je upravo cornettoccino. Upravo to je razlog što je ovo mesto toliko popularno.
 
 
Na jednoj od fotografija vidi se kako je na izlogu kafića navedeno kako je tu "najskuplja kafa u Beču", a poznato je da ćete za ovaj napitak morati da izdvojite i do 10 evra.
 
Ipak, posetioci su na TripAdvisoru ocenili kako on vredi svakog novčića.
 
Osim skupocene kafe u kornetu, u kafiću možete pronaći i jeftinije opcije, za svačiji džep, a među njima je i espresso po ceni od 95 centi.

Teme

kafa

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.