VIDEO Nutela pahuljica - recept od dva sastojka sa TikToka, nije mu odolela ni Ana Ivanović

Hladni snežni vikend pred nama je idealna prilika da napravite Nutela pahuljicu, viralni slatkiš sa TikToka koji se pravi od samo dva sastojka.
Nutela pahuljica, jedan je od onih slatkiša koji prosto ne može da vam ispadne loše.
Vrelo testo i omiljeni krem koji se topi u ustima već zvuči kao parče raja, a sudeći po novoj objavi na Instagramu, nije mu odolela ni Ana Ivanović, prenosi City magazin.
"Cheat day. Nisam odolela da isprobam ovaj viralni recept", napisala je Ana uz fotografiju na kojoj se pohvalila svojim kulinarskim umećem.
 
 
Nutela pahuljica – recept
 
 
Sastojci:
 
Nutela
 
Pakovanje smrznutog lisnatog testa
 
Priprema:
 
Isecite lisnato testo na dva jednaka kvadrata ili u oblik kruga. Namažite sa dve kašike, pa preklopite. Pritisnite čašom sredinu testa, zatim isecite ukrug parčiće, nalik parčićima pice. Zatim ih uhvatite za krajeve uvrnite svaki dok ne dobijete oblik pahuljice.
 
Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, dok pecivo ne dobije zlatnu boju.
 
Uživajte!
  • kalorifer

    29.01.2023 20:07
    Mislim da su palacinke sa nutelom ipak bolje
  • ogi

    28.01.2023 11:13
    Nutela metastaza

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Recepti