Spremaju se za "Pedeset nijansi sive": Zalihe kanapa i lepljive trake

Zaposleni u britanskom lancu "uradi sam" prodavnica B&Q dobili su zadatak da pročitaju erotski bestseler "Pedeset nijansi sive" ili da barem pogledaju njegovu filmsku adaptaciju, kako bi bili u toku sa "potencijalnim zahtevima" klijenata.

Zaposleni u britanskom lancu "uradi sam" prodavnica B&Q dobili su zadatak da pročitaju erotski bestseler "Pedeset nijansi sive" ili da barem pogledaju njegovu filmsku adaptaciju, kako bi bili u toku sa "potencijalnim zahtevima" klijenata.

Prikazivanje filma najavljeno je za 14. februar, Dan zaljubljenih, kada čelnici kompanije očekuju veliku potražnju kanapa, plastičnih vezica i lepljive trake. Želeći da se unapred pripreme za jednu ovakvu eventualnost, oni su svim svojim radnicima, kojih je ukupno 20.887, poslali dopis u kojem im savetuju da pročitaju knjigu ili pogledaju film kako bi "na kulturan i uslužan način" mogli da izađu u susret "najosetljivijim" zahtevima.

Prema pisanju Dejli telegrafa, svaka od 359 prodavnica lanca dobiće po nekoliko primeraka romana koje će zaposleni moći da pozajme. "Napravili smo zalihe svih proizvoda koji se koriste u scenama seksa u filmu", stoji u dopisu kompanije koja podseća da su 2012. nakon objavljivanja knjige E. L. Džejms prodavnice B&Q bile preplavljene klijentima koji su upravo tražili ove "rekvizite".

"B&Q nastoji da što bolje usluži svoje klijente i trudimo se da pripremimo zaposlene za svaki zahtev. Zadovoljstvo klijenta je naš glavni prioritet", kazala je predstavnica kompanije.

Trilogija "Pedeset nijansi" prodata je u svetu u više od 70 miliona kopija.

  • Krcko

    11.02.2015 19:54
    Hm
    Meni je prosto zao ljudi koji nasedaju na cistu komercijalu. Sta im je jos moguce prodati, ko zna?
  • Naivcina

    11.02.2015 17:26
    a
    Draga sretan dan zaljubljenih,nisam ti spremijo poklon al sam zato uspeo da skupim pare da platim fiksni telefon koji ne koristim.
  • 11.02.2015 12:48
    u slengu: grey = bandaging = vezivanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.