Horoskopski znak otkriva najbolju pozu za uživanje u seksu

Saznajte koja poza u seksu je idealna za vaš horoskopski znak i uživajte u najboljem seksu do sada.

Saznajte koja poza u seksu je idealna za vaš horoskopski znak i uživajte u najboljem seksu do sada.

Ovan

Za ovnove seks je prava avantura u kojoj je malo začina uvek dobro došlo. Žena leži potrbuške na ivici kreveta tako da joj telo od struka visi preko ivice. Muškarac iza nje kleči na podu (ili je u čučnju), naslanja ruke na njene bokove i diktira igru.

Bik

Poza "makaze" idealna je za ovaj znak. Muškarac leži na leđima, jedna mu je noga ispružena, a druga savijena u kolenu. Žena seda na muškarca tako da njegovu skvrčenu nogu stavlja između svojih bedara.

Blizanci

"Doggy style" odličan je izbor za blizance. Žena kleči s glavom i prsima na krevetu ili je pak naslonjena na sto, umivaonik ili ogradu, a muškarac je iza nje. Muškarac kleči ili stoji (zavisi od situacije) i diktira tempo igre.

Rak

Osećajnim rakovima prijaće nešto više intime. "Spoon" poza u kojoj muškarac i žena leže na boku pripijeni jedno uz drugo odličan je izbor. Želite li dodati malo začina neka žena savije gornji deo tela prema napred u L položaj, a muškarac diktira igru i privlači partrnerku držeći je za kosu ili ramena.

Lav

Muškarac leži na leđima, žena sedi na njemu tako da ga gleda u oči, a savijenim nogama ga obuhvati sa obe strane torza i naslanja se na ruke. Žena se poigrava kretanjima u svim smerovima za koje su zaduženi bokovi.

Devica

Device vole biti u centru zbivanja, a vizuelno ih jako uzbuđuje. Njihova omiljena poza je "doggy style". Za malu promenu partner neka klekne na jedno koleno i osloni se na drugu nogu, a partnerka u potpunosti spušta gornji deo tela.

Vaga

Dorađeni misionarac oduševiće sve vage. Muškarac leži na partnerki naslonjen na ruke, a žena podiže noge na njegova ramena i mičući bokovima dodatno draži partnera.

Škorpion

Poza za super žene u kojoj muškarac leži raširenih nogu, skvrčenim u kolenima, a žena kleči na njemu nagnuta prema napred i naslonjena na ruke. Muškarac podiže njenu guzu i diktira igru.

Strelac

Impulsivnim strelcima malo egzibicija uvek dobro dođe. Žena leži na leđima, a muškarac ispred nje kleči. Žena podiže karlicu i stavlja noge na partnerova ramena te približava telo do položaja idealnog za penetraciju (ovisi o visini partnera). Muškarac pridržavajući bokove diktira tempo.

Jarac

Ova poza zahteva inicijativu što će se svideti muškarcima. Reč je o klasičnoj pozi u kojoj žena sedi ili čuči na muškarcu te pokretima i mrdanjem bokova diktira tempo i intenzitet seksa.

Vodolija

I u ovom slučaju žena kontroliše igru. Muškarac sedi na krevetu naslonjen na zid kao u fotelji, a žena čuči na njemu okrenuta i istom smeru. Muškarac postavlja ruke ispod njene stražnjice i dikira brzinu i dubinu penetracije.

Riba

Kompleksne i strastvene ribe vole akciju i vratolomije u seksu. Žena stane u položaj kao da će napraviti stoj na rukama, a muškarac joj prilazi i podiže noge kao u tačku, prisloni je na svoje telo i namešta u položaj koji je ugodan za oba partnera.

  • Steva

    22.10.2012 10:01
    problem
    Istraživanjem je utvrđeno,da je velika većina u Srbiji nepismena,treba obezbediti praktičnu primenu napisanog,a sve u cilju,utvrđivanja istinitosti.Time bi bilo definitivno utvrđeno,bilo bi vremena za eventualne dorade,a koristilo bi se kao UDŽBENIK!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.