Za redovan seks plaća 1.3 miliona dolara

Neimenovana bogatašica iz Saudijske Arabije je objavila oglas u kojem traži muža, a koji će redovno obavljati svoje bračne dužnosti u krevetu.

Neimenovana bogatašica iz Saudijske Arabije je objavila oglas u kojem traži muža, a koji će redovno obavljati svoje bračne dužnosti u krevetu.

Ona će njemu zauzvrat uplatiti 1.3 miliona dolara.

"Od prvog sam se supruga razvela jer nije bio spreman izvršavati svoje bračne obaveze i jer me oženio samo zbog novca. Sada sam opreznija i tražim onoga kojeg ne zanimaju moje finansije. Potraga za idealnim partnerom postala je moja opsesija i neću stati dok ga ne pronađem", kazala je ova bogata 33-godišnjakinja.

Ona takođe traži da njen idealni partner potpiše ugovor, kojim pristaje na apsolutno sve njene zahteve. Takve ugovore, koji se smatraju legalnim oblicima prostitucije, obično potpisuju žene u Saudijskoj Arabiji.

  • Novosađanka

    07.12.2012 09:16
    Za novosadjanina
    Jest, pa da mi trošiš pare koje mi muž šalje iz daaaleke zemlje!!! Ne dam!!! :)))
  • Novosadjanin

    06.12.2012 11:12
    Resenje za nju...
    Treba da nadje kamiondziju ! :)
  • novosadjanin

    06.12.2012 11:06
    prva rezerva
    heeej, novosadjanka, kada joj posaljes svog muza..., ja Ti stizem i svima jos bolje !!!! Kiss
    p.s. razbijam monotoniju !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.