Da li si odabrala pravog?

Da li sam odabrala onog pravog - pitanje je koje postavljaju mnoge žene.
Da li sam odabrala onog pravog - pitanje je koje postavljaju mnoge žene.

Mada je osnovni uslov za odgovor upoznavanje osobe sa kojom planirate bližu ili dalju budućnost, postoje preduslovi o kojima morate da razmislite pre nego odlučite da nekome poklonite srce.

Holi Peterson odlučila je da otkrije neke od najčešćih grešaka koje žene rade kada se zaljube.

1. Emocije

Zaljubljenost je prekrasan osećaj koji osim leptirića u želucu ima još jednu nuspojavu. Reč je o takozvanoj 'kratkovidosti' koja nam ne dozvoljava da realno sagledamo situaciju u kojoj se nalazimo. Pitanje koje treba da postavi svaka žena je - jeste li zaljubljeni u njega ili u sliku koju imate o njemu?

2. Želje

Neka osoba nas može privući na različite načine. Ponekad je dovoljan fizički izgled, a ponekad način života, intelekt ili pak lepe reči. Ali ponekad osoba u koju smo zaljubljeni u datom trenutku ispunjava naše želje, odnosno emotivnu prazninu koju osećamo, ili ne osećamo, ali ona postoji. Upravo zbog toga pokušajte da se pupitate - da li je osoba koja sedi preko puta mene zaista takva ili je samo ja tako doživljavam?

3. Potrebe

Svako od nas ima određene potrebe, bilo fizičke, bilo emocionalne. Upravo zbog toga vrlo je važno naći partnera koji će te potrebe i da ispuni. Kako bi dvoje ljudi funkcionisalo važno je da te potrebe budu obostrane, što znači da vi i vaš partner imate zajedničke životne ciljeve, slično ili isto viđenje zabave i zajedničkog života.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.