Udvostručen broj nevernih žena, stigle muškarce

Broj žena koje varaju svoje muževe ili partnere porastao je za više od 40 odsto u poslednjih 20 godina, pokazalo je istraživanje američkih stručnjaka.

Broj žena koje varaju svoje muževe ili partnere porastao je za više od 40 odsto u poslednjih 20 godina, pokazalo je istraživanje američkih stručnjaka.

Istraživanje je iznedrilo podatak da jedna od šest žena vara partnera, dok je pre bila jedna preljubnica na 10 žena. Time su se gotovo potpuno približile postotku muškaraca koji varaju partnerke, a koji je ostao isti, odnosno svaki šesti muškarac je neveran, piše portal Magazin.Studija pokazuje da muškarci i dalje češće varaju nego žene, ali ta razlika je sada veoma mala.Sociolog Peper Švarc s Univerziteta Vašington pojašnjava da razloge porasta preljuba kod žena možda treba potražiti i u finansijskoj nezavisnosti od muškarca i društvenim medijima, koji ženama daju više slobode kada je u pitanju pristup muškarcima.Advokati su primetili razliku kada su u pitanju uzroci razvoda brakova i ukazuju da je u poslednjih 10 godina došlo je do povećanja brakorazvodnih parnica uzrokovanih ženinim neverstvom.

  • Steva-NS

    14.06.2014 12:14
    uh,pa nisam znao.A toliko se priča ....,i radi po tom pitanju.Sad mi je lakše ....,nisam više neobavešten.Moram se više oslanjati,i pratiti,rezultate istraživanja.
  • blabla

    13.06.2014 10:45
    @emancipacija - na delu
    pa uvek su zene bile tu negde,samo su to vesto skrivale a sad vise i ne kriju.
    pitanje ti je inace naivno...Sa kim bi ti muškarci varali? pa recimo na svaku zenu dodje njih nekoliko
    a ima i obrnuto, na svakog tipa sa lovom dodje njih desetak koje su pobegle od motike a ostali nek stanu u red i cekaju.
  • 12.06.2014 08:30
    tj u prevodu, kako je sminka, farbanje kose, uske farmerice, vestacki nokti itd "prolepsalo" zene, povecala im se "atraktivnost" a samim tim i vise prilika za prevaru.

    zene kao zene, sve su to iskoristile (kao i obicno) i dosli smo do toga da smo ista primitivna i nagonska bica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.