VIDEO: Uskoro i virtuelni seks sa tabletom

Posle kompjuterskog miša u obliku vagine i sličnog ručnog sata, stigao nam je dodatak LaunchPad kompanije FlashLight, koji će Facetime ili Skype razgovore dodatno začiniti i omogućiti da praktično doživite orgazam pomoću iPad tableta.

Posle kompjuterskog miša u obliku vagine i sličnog ručnog sata, stigao nam je dodatak LaunchPad kompanije FlashLight, koji će Facetime ili Skype razgovore dodatno začiniti i omogućiti da praktično doživite orgazam pomoću iPad tableta.

Iako nema dodatnih informacija o tome šta sve FlashLight nudi korisnicima, uglavnom muškarcima, ceo koncept se zasniva na "produbljenju" video razgovora, koji mogu da se vode preko iPada. Koristeći dodatak koji podseća na ženski polni organ korisnici će moći da se bolje užive u svoje uloge i pojačaju emocije, stoji na sajtu proizvoača.

Gumeni gedžet navuče se na iPad i, osim što služi za vrtuelni seks, istovremeno štiti tablet svojom gumiranom navlakom, ukoliko ga korisnik ispusti.

Reklama za ovaj "gedžet" bila je toliko provokativna da ju je YouTube izbacio sa svog sajta, ali u nastavku imate priliku da vidite jedan njen deo, kroz prilog jedne od TV stanica.

  • horor film

    08.07.2014 11:55
    Laza - e
    Tako je, ne daju a nece ni davati jer su kriterijumji podignuti i mozgovi im isprani i nazad nema a zenske robote ce doziveti neke nove generacije. Za nas nije bitno, ionako smo bili samo potrosna roba.
  • 01.07.2014 07:50
    @катастрофа - @Anonimus - @katastrofa
    Nikad kraja katastrofalnim mitomanima retrogradnog razmisljanja kojima je svaka novotarija uzas,bolest,nesto suvisno itd itd. Aman zaman i potaman, pusti ljude nek se zabavljaju, pogotovo oni koji su sami. Da i ne spominjemo veze na daljinu ili veze koje trenutno trpe razdvojenost zbog daljine i ostali moguci razlozi. Upamti da je najveca od svih perverzija ono kad se nista ne desava.
  • катастрофа

    29.06.2014 18:54
    @Anonimus - @katastrofa
    Хоћеш рећи да овакве ствари не подстичу оно што сам рекао?
    Није битно ко је почео, већ ко на чему и сада ради. Кад схватиш биће касно. Прво се увек појаве појединци, што никако није појава; а онда крену разни "#$%&/ да умножавају те појединце и онда то постаје појава.

    За девојке у изласку се слажем. Ни оне саме не знају шта хоће. Или мораш бити невероватно оригиналан и упоран или само имати довољно новца. То су, нажалост, једине ствари које гарантују успех у овој декаденцији свих нормалних вредности. Не важе више оне праве вредности, док и њима не буде касно. Кад се касно сете онда критеријуми падају и бирају се неки који нису били ни у ужем избору, али то је њихов проблем.

    Као што рекох, пропаст планете и "златна милијарда".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.