Prva Bebac onlajn škola za trudnice

Prva Bebac onlajn škola za trudnice počinje u ponedeljak, 6.aprila u 18 časova, i dostupna je svim trudnicama na Fejsbuk stranici ovog portala.

“Znamo da vam je podrška sada još više potrebna. Znamo i koliko vam znači priprema za porođaj jer, bebe ne čekaju da prođe vanredno stanje kako bi došle na ovaj svet”, saopštavaju iz Roditeljskog portala Bebac.

Sa trudnicama će se u šest susreta družiti visokostrukovna babica sa više od 20 godina iskustva u radu sa trudnicama i bebama Tatjana Olear Gaćeša.

Šta vas očekuje u BEBAC ONLINE školi za trudnice? 

U šest susreta saznaćete najvažnije informacije o trudnoći, svim fazama porođaja i o prvih šest nedelja adaptacije na život sa bebom. Zajedno sa Tatjanom Olear Gaćeša u onlajn emitovanju časova za trudnice biće i stručnjaci iz različitih oblasti roditeljstva. Već u ponedeljak Tanji će se pridružiti nutricionista dr sci. med Branislava Teofilović. 

Program BEBAC ONLINE škole za trudnice

1. Trudnoća - nega i ishrana 

2. Priprema stvari za porođaj i za bebu - šta spakovati za porodilište, a šta za povratak

kući iz porodilišta

3. Kako prepoznati kontrakcije - prvi znaci porođaja

4. Prijem u porodilište 

5. Sve faze porođaja 

6. Period babinja - prvih 6 nedelja sa bebom 

Vežbe za trudnice utorkom i petkom od 12h  

Pored onlajn škole za trudnice biće dostupne i onlajn vežbe koje će pomoći trudnicama da ostanu aktivne i tokom vanrednog stanja i da svoje telo pripreme za porođaj. Vežbe se emituju utorkom i petkom od 12h sa sertifikovanim  instruktorima za rad sa trudnicema. 

Nakon gostovanja ekperta u oblasti prenatalne dijagnostike dr Aleksandre Novakov Mikić i emisije o trudničkom i porodiljskom bolovanju, u subotu, 4.aprila u 18h, gostovaće i babica Ivana Vulinović sa koja će pričati na temu porođaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom