Sa 330 kg imala seks šest puta dnevno

Paulin Poter ove godine ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najdeblja žena na svetu. Zbog toga je doživela veliku popularnost, a ovaj bizarni rekord pomogao joj je da ponovo nađe ljubav i sreću.
Paulin Poter ove godine ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najdeblja žena na svetu. Zbog toga je doživela veliku popularnost, a ovaj bizarni rekord pomogao joj je da ponovo nađe ljubav i sreću.

Paulin Poter uvek je imala problema sa viškom kilograma. Nakon što se razvela pre tri godine, svoju težinu je gotovo udvostručila, nabacivši čak 128 kilograma.

Sa ukupno 330 kilograma proglašena je za najdeblju ženu na svetu, ali ovaj bizarni rekord pomogao joj je da vrati bivšeg muža.  Naime, nakon što je iz novina saznao koliko mu se bivša draga ugojila nakon njihovog razvoda, bivši suprug Aleks, koji teži svega 64 kilograma, odlučio je da joj se vrati.  "Ne može sama da hoda niti da se obuče, ali stvarno želim ponovo da budem njen ljubavnik i muškarac", rekao je Aleks. "Jako mi nedostaje naš seksualni život. Paulin može imati i 450 kilograma, ali ću je sigurno želeti svaki dan jer je seks sa njom odličan. Najveća greška u mom životu je ta što sam je pustio da ode od mene i što je morala da postane najdeblja žena na svetu da bih shvatio koliko je volim", zaključio je bivši-sadašnji muž.

Iako je seks za njih opasna aktivnost, jer se u svakom trenutku neko od njih može povrediti, Aleks je rešio da ostane uz Paulin, koja je konačno odlučila da poradi na sebi. Aleks je rekao da su imali seks šest puta dnevno kad su se pomirili. Paulin namerava da skine 100 kilograma kako bi ponovo postala pokretna. Nutricionisti i lekari rade na njenom programu mršavljenja, a ona u međuvremenu tri puta nedeljno odlazi na bazen kako bi vežbala.

  • Sremac

    28.11.2011 14:00
    AMERIČKE PERVERZIJE
    Nigde ne piše,ali pretpostavljam da s se tadi o AMERIKANCIMA,jer samo oni mogu šest puta DA J...BE OCA AKO NIJE.
  • grill

    23.11.2011 18:36
    čudo neviđeno
    Šta joj to visi među nogama? Nije valjda...
  • @Bubble

    23.11.2011 15:54
    hhmmm?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Kako da dobijemo dovoljno vitamina D?

Zašto stariji ljudi, a posebno žene, gube kalcijum iz kostiju i gomilaju ga u krvnim sudovima? Koji su uzroci ovog stanja, da li je i na koji način ga je moguće sprečiti?