Implanti i dojenje - ide li jedno sa drugim: "Clinic Olymp" vas poziva da pitate njihove stručnjake

Jedno od češćih pitanja koje "Clinic Olymp" dobija od žena i devojaka zainteresovanih za operaciju povećanja dojki implantatima jeste da li će to uticati na kasnije dojenje.
Implanti i dojenje - ide li jedno sa drugim: "Clinic Olymp" vas poziva da pitate njihove stručnjake
Foto: Freepik

Postoje kontroverze u vezi sa ovim pitanjem koje dovode u dilemu većinu žena koje žele da se podvrgnu ovom zahvatu.

Odgovor na ovo i druga pitanja koja imate na ovu temu možete postaviti stručnom timu klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju "Clinic Olymp" iz Novog Sada, koja obeležava svetsku nedelju dojenja, sa akcentom na popularno pitanje implantata i dojenja.

"Clinic Olymp" poziva sve zainteresovane da posete ovaj zabavno informativni program zajedno sa svojim mališanima jer su organizovani i pokloni, zajedno sa kreativnom radionicom "Nacrtaj svoju mamu!" i zabavnim animatorima.
 
"Dođite da zajedno obeležimo svetsku nedelju dojenja i otkrijemo korisne odgovore na ovo popularno pitanje", poručuju u "Clinic Olymp". 
 
Akcija će se organizovati u četvrtak i petak, između 15 i 20 časova, na centralnom platou Štranda. Animatori će biti prisutni od 16 do 18 sati.
 
"Clinic Olymp" se nalazi u Augusta Cesarca 18/8, a radi od ponedeljka do petka, u terminu od 9 do 18 časova.

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.