HEMOREKS - Melem protiv hemoroida: Otklonite neprijatnost na prirodan način

Problemi sa hemoroidima nastaju iz različitih razloga, kao što su genetika, ili različiti poremećaji probave, a posebno su česti kod trudnica.
Naime, smatra se da više od polovine žena ima hemoroide u trudnoći. 
 
Smetnje uzrokovane hemoroidima remete kvalitet života, stvarajući nelagodu, a neretko i bolne senzacije. Nelečeni hemoroidi se često pogoršavaju tokom vremena, a u slučaju komplikacija, mogu ozbiljno da ugroze zdravlje obolelog.
Zbog toga je preporuka da se problem sa hemoroidima shvati na ozbiljan način i da se pristupi lečenju što pre - čim se hemoroidi pojave.
 
Prirodno lečenje hemoroida
Na tržištu postoje brojni preparati koji su namenjeni za smirivanje tegoba hemoroida. Korisnici se najčešće opredeljuju za proverene proizvode, one koji su dugo na tržištu, i uobičajeno, radije biraju prirodne preparate koji se smatraju komfornijim za kućnu primenu. Osim toga, prirodni preparati se (opravdano ili ne) smatraju i bezbednijim, pa su skoro uvek prvi izbor u "obračunu" sa hemoroidima.
 
Jedan takav preparat je HEMOREKS Melem protiv hemoroida, koji je prisutan da domaćem tržištu dugi niz godina. Ovaj preparat je izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja i ekstrakata. Sadrži čak 10 snažnih prirodnih sastojaka koji deluju na sve simptome hemoroida – umiruju svrab, smanjuju osećaj bola i nelagodnosti, regenerišu tkivo i što je najvažnije, sprečavaju ponovnu pojavu simptoma hemoroida.
 
Osim za tretman hemoroida ili šuljeva, HEMOREKS se preporučuje i kod analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predelu, zatim analnog ekcema i analnog svraba.
 
Pobedite hemoroide
 
HEMOREKS ne samo da pruža trenutno olakšanje, već sprečava dalje pogoršanje stanja sa hemoroidima. Bilo da se radi o unutrašnjim ili spoljašnjim hemoroidima, ovaj prirodni preparat ostvaruje podjednaku efikasnost.
 
Bezbedan je za primenu i ne izaziva neželjene efekte. Zbog toga je HEMOREKS već dugo godina pouzdani saveznik mnogih zadovoljnih korisnika koji su problem sa hemorodima stavili pod kontrolu.
 
 
Jednostavna upotreba
 
Preparat se nanosi na čistu kožu ili sluzokožu, čistim rukama, u tankom sloju i nežno utrljava. Nanosi se dva do tri puta dnevno. Za lakšu primenu, u pakovanju se nalazi i aplikator koji se fiksira na tubu.
 
Korisnicima su, inače, na raspolaganju dve različite zapremine preparata (20 i 50g).
 
Garancija efikasnosti
 
Ukoliko nakon primene HEMOREKS Melema, u skladu sa priloženim uputstvom, ne dođe do smirivanja simptoma upale hemoroida (smanjenje svraba, osećaja bola, peckanja i nelagodnosti), obratite se proizvođaču u roku od 15 dana od datuma porudžbine i na taj način ostvarite pravo na povraćaj novca u punom iznosu.
Kako do HEMOREKS Melema?
 
Melem je dostupan u svim apotekama na teritoriji Srbije.
 
Osim toga, za kupce iz Srbije proizvođač nudi i posebne online pogodnosti, a tu je i akcija 3+1 GRATIS (ukoliko kupite tri ista preparata, četvrti dobijate na poklon).
 
O svemu se možete dodatno informisati na njihovom sajtu, ali i naručiti proizvod putem OVOG LINKA. Ostale aktuelnosti možete pratiti i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram
 
Za one koji radije koriste telefon, HEMOREKS možete poručiti pozivom na broj 011/715-12-65. Takođe, na ovom broju možete dobiti sve dodatne informacije u vezi sa samim preparatom, kao i podršku lekarskog tima koji je na raspolaganju. 

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.